Foredrag og debat om det amerkanske valg med Poul Erik Skammelsen

Udfaldet af det amerikanske valg ! Hvilken betydning for det for os?

Foredrag og debat med Poul Erik Skammelsen

Vi når det lige, inden Poul Erik tager til USA for at dække det næste præsidentvalg!
 
Poul Erik Skammelsen er en af TV2’s mest populære og profilerede værter og har været fast ankermand på stationen, siden den gik i luften i 1988. I sin tid hos TV2 har han både været nyhedsvært, fem år som eneste vært på de sene 22-nyheder – ”22 skammelsen”, vært på “Dags Dato” og “Ellemann|Lykketoft” og fast udenrigskorrespondent i Washington, Prag og Moskva. Desuden er Poul Erik ofte vært på dækninger af større begivenheder i udlandet, såsom Danmarks EU-formandskab, Tsunamien i 2004 eller 9/11, ligesom han intenst har dækket samtlige af de amerikanske præsidentvalgkampe, der har fundet sted igennem de mere end 30 år, han har været ansat ved TV2.
 
Det delte Amerika
Joe Biden har siddet som præsident i USA efter fire år med Donald Trump ved roret – en kaotisk periode, der kulminerede, da tusinder af Trumptilhængere stormede Kongressen d. 6. januar 2021 i et forsøg på at forhindre, at Biden blev præsident.
 
Men hvorfor er USA så delt? Hvad var det for et land, Biden overtog, og hvordan har det udviklet sig under hans ledelse? Hvilke resultater opnåede han? For Biden har det i store linjer først og fremmest handlet om at samle et splittet land, genoprette økonomien og skabe mere balance mellem rig og fattig.
 
Deltag i et oplysende foredrag, levende fortalt med stor indsigt af Poul Erik Skammelsen, der har dækket otte præsidentvalgkampe og har en fortid som udenrigskorrespondent i Washington.
Der bliver også plads til spørgsmål og debat.

Praktisk info

LOF eller hallen sælger kolde drikke i pausen.

Nummer
342803 - Foredrag og debat om det amerkanske valg med Poul Erik Skammelsen
Første mødegang
onsdag den 02.10.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
onsdag den 02.10.24

Kl. 19:00 - 21:00