Foredrag med Lola Jensen: "Familien Danmark"

Børn, forældre og bedsteforældre

Hverdagen kan hurtigt føles som en stressende trædemølle, både på arbejdet og hjemme. Trods de bedste intentioner kan travlhed og pres få børnenes samarbejdsvilje til at falde, samtidig med at deres egen vilje stiger. Dette gør det svært at være den bedste udgave af sig selv, og de gode tanker stemmer ikke altid overens med handlingerne.

Lola Jensen viser, hvordan man kan møde hverdagen med en mere positiv indstilling, hvilket kan øge både familie- og arbejdsglæden. Hun formår som få andre at sætte fingeren på de ømme punkter og samtidig give realistiske løsninger på, hvordan tingene kan ændres til det bedre – alt sammen krydret med masser af humor, som giver energi til forandring.

Aftenen vil blandt andet omhandle:

Hvordan man håndterer og mindsker stress i hverdagen.Hvordan man kan være den bedste udgave af sig selv hver dag.Hvordan man skaber en brokkefri zone i hjemmet.Balancen mellem job, familie og børn.Parforholdets udfordringer og muligheder.Brug af den digitale verden – hvornår skal man skrue ned eller trykke på "reset"-knappen for at skabe åndehuller og ro.

Lola Jensen er socialpædagog og har i 40 år arbejdet som familievejleder. Hun er forfatter til flere bøger og kendt som familievejleder på TV2 Go' morgen Danmark. Med sin omfattende erfaring og indsigt i børns og forældres verden, vil hun dele sine oplevelser og råd på en humoristisk og tankevækkende måde.

Dette foredrag er for alle, der ønsker at skabe bedre sammenhæng mellem tanker, handlinger og hverdagsliv – og få mere overskud i både familie- og arbejdslivet.

Praktisk info

Foredraget starter kl. 19.00 og slutter kl. 21.00 med en pause undervejs.
Der er gode adgangsforhold for gangbesværede.


Nummer
342812 - Foredrag med Lola Jensen: "Familien Danmark"
Første mødegang
torsdag den 21.11.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
torsdag den 21.11.24

Kl. 19:00 - 21:00

Lola Jensen

J. Hagemann-Petersens Allé 11, 4400 (Mødelokale 4 indg. fra Torvet)

Se på kort