• Per Pallesen

  Per er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today". Ligeså kendt er han som den ene halvdel af én af de største succes´er i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater. 

    

  Per har haft et eventyrligt sceneliv og kan mange anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – også det fortæller Pallesen ærligt om.

 • fullName
  Marie Brixtofte er født i 1979 og er datter af den kendte venstrepolitiker Peter Brixtofte. Hun er autoriseret psykolog, økonom, foredragsholder og forfatter. Marie har i mange år arbejdet med børn og unge,som er børn af alkoholikere i organisationen Tuba. Marie kender følgerne af at have levet i en dysfunktionel familie, hvor hendes forældre blev skilt og hun levede sine teenageår hos sin alkoholiserede far. Hun fortæller med indlevelse om de erfaringer og oplevelser, hendes liv har givet hende.                                                                                                                          En sætning, som hun ofte citeres for lyder: "Når voksne er fulde, kan de ikke passe på børn!!!"                                                                                                              Marie er i dag selv aktiv i politik som hovedbestyrelsesmedlem i Radikale Venstre.
 • fullName

  For Kristine Jensen endte en udenlandspraktik på seks måneder med at vende op og ned på et ellers meget planlagt og sikkert liv. Mødet med en barsk verden - med børn fulde af traumer fra en kold, hjerteløs og ofte voldelig opvækst fik hende til at skifte spor. Andet kunne hun ikke...

  Børnehjemmet Bylling Foundation og Kristine Jensen blev kendt, da Peter Ingemann med TV-programmet Størst besøgte stedet.

Mandagstræf i Vig bio

Alletiders julegave ide

Nu kan du igen komme til foredrag i Vig bio, vi har nemlig lavet aftale med tre spændende foredragsholdere

Prisen er for alle tre foredrag og det er ikke muligt at købe enkeltvis

11. Januar klokken 10.30

Per Pallesen: Erindringer 
Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador – en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show. Per fortæller i sit foredrag om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker.

 

25. Januar klokken 10.30

Marie Brixtofte : Livet med en alkoholisk far - og sorgen ved tabet

Marie vil i dette foredrag fortælle om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker. Hun giver sit publikum en ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigten og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far, Peter Brixtofte, og hans omdømme. Marie levede i mange år med frygten for, at det ville være hendes skyld, hvis faren døde af misbrug. Peter Brixtofte døde i sidste ende i 2016, og derfor beretter Marie også om, hvordan hun rejste igen, efter hun var blevet væltet omkuld af den store sorg.

Farens misbrug og død har haft efterfølgende påvirkninger på Marie og hendes liv - både på godt og ondt. Marie vil f.eks. give mulighed for, at hun og publikum i fællesskab kan reflektere over, hvilke strategier vi som børn benyttede for at overleve og få mest mulig kærlighed fra vores omgivelser. Det er strategier, som virkede i årene som barn, men de kan spænde ben for os som voksne.

 

8. februar klokken 10.30

 

Kristine Jensen –  En opgave for livet

 

En hjertelig beretning om den personlige rejse fra status som pædagogstuderende til nu at være projektmanager for det danske børnehjem Bylling Foundation i Cebu, Filippinerne.

For Kristine Jensen endte en udenlandspraktik på seks måneder med at vende op og ned på et ellers meget planlagt og sikkert liv. Mødet med en barsk verden - med børn fulde af traumer fra en kold, hjerteløs og ofte voldelig opvækst fik hende til at skifte spor. Andet kunne hun ikke...

Børnehjemmet Bylling Foundation og Kristine Jensen blev kendt, da Peter Ingemann med TV-programmet Størst besøgte stedet.

 

 

Nummer
210001 - Mandagstræf i Vig bio
Første mødegang
mandag den 11.01.21 kl. 10:30 - 12:00
Adresse

Vig bio, Ravnsbjergvej 2, 4560 Vig

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 375,00
Særligt pensionisttilskud Odsherred
DKK 75,00
mandag den 11.01.21

Kl. 10:30 - 12:00

Med Per Pallesen

Ravnsbjergvej 2, 4560 (sal)

Se på kort

mandag den 25.01.21

Kl. 10:30 - 12:00

Med Per Pallesen

Ravnsbjergvej 2, 4560 (sal)

Se på kort

mandag den 08.02.21

Kl. 10:30 - 12:00

Med Per Pallesen

Ravnsbjergvej 2, 4560 (sal)

Se på kort