Foredrag om craft-psykologi - Sundhedsfremmende effekter ved håndens arbejde

Hvorfor er det godt at have 5-10 projekter i gang, og hvorfor er håndværk stressreducerende?

Hvorfor er det stressreducerende at lave craft?

Alle disse spørgsmål og mange flere bliver besvaret. Det har fået en renæssance at lave ”craft”, altså lave noget skabende med hænderne. Uanset om det er strik, broderi, surdej eller syning, så har rigtig mange opdaget, hvor dejligt det er at være helt fordybet og opleve den tilstand af ”meningsfuld selvforglemmelse” når projektet bare overtager alle tanker. Vi ved, at vi får det godt af at arbejde med vores passion/hobby. Vi glemmer alt andet for et stykke tid, når vi helliger os arbejdet med craft. Men hvorfor er det sådan? Hvad er psykologien bag?

Hør om 7 års forskning om alle de sundhedsfremmende fordele det har at lave craft. Og hør det videnskabelige argument for, hvorfor det er vigtigt at have 10 projekter i gang samtidig!

Anne Kirketerp viser med sin forskning i craft-psykologi, at arbejdet med hænderne giver børn, unge og voksne trivsel og evnen til at løse problemer, tænke kreativt og samarbejde. Effekterne af at arbejde med craft er blandt andet øget trivsel, positive emotioner, flow, ro og kontrol over opmærksomheden, mening, øget overblik/kompleks problemløsning og øget intelligens, samt at det lindrer stress og giver ro.

Praktisk info

Din kvittering på mail eller mobile pay fungerer som billet.

Nummer
44802 - Foredrag om craft-psykologi - Sundhedsfremmende effekter ved håndens arbejde
Første mødegang
tirsdag den 23.04.24 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Normalpris
DKK 150,00
tirsdag den 23.04.24

Kl. 19:00 - 21:00

Anne Kirketerp Linstad

Vesterbro Torv 4, 4500 (Sal)

Se på kort