Yoga m/live-guitar og vinsmagning

  En eftermiddag for krop og sind med yoga, musik og vin.

  Kom med på en rejse ind i nærvær, klange og atmosfære, når yoga-instruktør Lotte Mirsal og guitarist Peter Uldahl lægger op til en fordybende eftermiddag med yoga, stemningsskabende livemusik samt 3 lækre vinsmagninger fra Margarita Wines.

  Lotte vil med yogaens bevægelser guide krop og sind ud fra den energi, der gemmer sig i den sidste del af foråret, imens Peter Uldahl danner den underliggende lydkulisse og skaber et nærvær, hvor toner og bevægelse går op i en højere enhed.   

  Dagens program:  
  14.40  Dørene åbner (kom gerne i god tid)

  15.00  Velkomst med introduktion og en aperitif fra Margarita Wines

  15.15-16.00 Yoga og guitarspil
  Lotte og Peter fører os ind i yogaens verden tilsat mediterende guitartoner

  16.00  Pause med en vin udvalgt af Margarita Wines

  16.15-17.00  Yoga og guitarspil
  Lotte og Peter fører os ind i yogaens verden tilsat mediterende guitartoner

  17.00  Vi siger ”tak for i dag” med en velfortjent forfriskning fra Margarita Wines

  Arrangementet er åbent for alle uanset yogaerfaring.

  Der er inkluderet 3 drikkevarer fra Margarita Wines (alkoholiske og non-alkoholiske) samt smagsprøver på lækker chilensk olivenolie med tilhørende brød.

  Øvelser og bevægelser vil være enkle og lette, og fokus vil være på oplevelse og nærvær, og på foreningen af bevægelse og stemning – yoga og musik. 

  Lotte Mirsal er prof bachelor i tekstilformidling, men har gennem de sidste 10 studeret og fordybet sig i bevægelsesverdenens mangfoldige univers, hvor hun har flere yoga og pilatesuddannelser bag sig. Hun har undervist diverse workshops, yogaretreats samt på høj- og efterskoler. Til daglig underviser hun ved LOF Midtjylland. 

  Peter Uldahl er musiker og foredragsholder, uddannet cand.mag. i musikvidenskab, filosofi, idéhistorie og spansk og har studeret guitar i Granada, Spanien. Han har som solist både arbejdet med klassisk og rytmisk musik til alt lige fra kunstforedrag, flamencoshows, meditationsgudstjenester og til egne solokoncerter.

  Margarita Soledad har i de sidste mange år boet i Danmark, hvor hun ejer og driver firmaet Margarita Wines. Margarita importerer vin fra Chile og du er sikker på altid at få en autentisk og nærværende oplevelse til Margaritas vinsmagninger.

  Praktisk info

  Medbring en måtte og et tæppe.
  Nummer
  4156011 - Yoga m/live-guitar og vinsmagning
  Første mødegang
  lørdag den 25.05.24 kl. 15:00 - 17:30
  Undervisere
  Adresse

  Viborg Sportsdans, Sct. Mathias Gade 78, 8800 Viborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 345,00
  lørdag den 25.05.24

  Kl. 15:00 - 17:30

  LOF Midtjylland

  Sct. Mathias Gade 78, 8800 (Dansesalen)

  Se på kort