• Anni C. Skou
    Jeg er uddannet yogalærer fra "Yogauddannelsen i Århus" (250 timer). En bred yogauddannelse, hvor der undervises i mange grene indenfor yogaen samt i anatomi og fysiologi.
    Har en Yin yoga uddannelse ved "Cathrine Academy" (100 timer) samt Yin yoga uddannelse fra "Center for Yoga og Meditation" i Skørping (50 timer).
    Jeg er i gang med Trine Hedegaards "Yin yoga Teacher Training" (200 timer). Har afsluttet 1. modul og påbegynder 2. modul i 2023.
    Derforuden har jeg et 3-dages kursus i Yoga Nidra fra Anne Goncalves og har ligeledes deltaget i forskellige workshops/retreats i både Danmark og udlandet.
    Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske.

Workshop: Fredelig fredagsyoga m/Anni

Yin Yoga

Start weekenden med en skøn, nærende yogapraksis. En eftermiddag, hvor ugen slippes og weekenden hilses velkommen.

Her er tid til at ”være” - flytte fokus fra hverdagens mange gøremål, finde ned i kroppen og blive opmærksom på, hvad den fortæller os.

Yin Yoga er en meditativ og groundende yoga praksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk. Vi bliver i stillingerne fra 3-5 minutter.

I Yin Yoga er stillingerne kendetegnet ved at være siddende eller liggende, og har du brug for at blive støttet i stillingerne, er der yogaudstyr vi kan bruge. Stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende.

Det bliver en dejlig opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet og stilheden.

Alle kan deltage på holdet – jeg tager udgangspunkt i den enkelte deltager – vi er alle forskellige og kan noget forskelligt med vores unikke kroppe.

Praktisk info

Medbring en trøje og evt. sokker til afspændingen.
Nummer
4157310 - Workshop: Fredelig fredagsyoga m/Anni
Første mødegang
fredag den 26.04.24 kl. 16:00 - 17:30
Undervisere
Adresse

LOF-Midtjylland, Vævervej 10 D, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 120,00
Pensionist (kun Viborg Kommune)
DKK 110,00
fredag den 26.04.24

Kl. 16:00 - 17:30

Anni C. Skou

Vævervej 10 D, 8800 (Bevægelokale u/trappen)

Se på kort