• Birte Mølgaard

    Birte Mølgaard er billedkunstner, uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding, linien for Tegning og Grafik, 1977-1981. Hun underviser i en række emner som, Maleri og komposition, Akvarel, Croquis mm.

Intensiv akvarel kursus

NU ER MULIGHEDEN DER - for en hel dags fordybelse i akvarelmaleriets verden. Akvarellens udtryk kan være sart og luftigt, eller farverne kan bruges med kraft og temperament.
Du kan som deltager være begynder eller øvet. Du vil få konkret instruktion i, hvordan farverne blandes og bruges. Der gives også undervisning i tegning efter lyst og behov.
Akvarelfarverne kan anvendes direkte med pensel på papiret, eller du kan vælge at skitsere op med blyant, farveblyant eller kridt.
Der vil være fælles øvelser og ellers mulighed for at vælge selv, om du vil arbejde med egne projekter, eksperimentere, prøve teknikker af. Måske er det vejrmæssigt muligt at gå udenfor og lave små skitser og udforske efterårsfarverne.


Medbring:
Pensler i forskellige størrelser, f eks 12 eller 16. Også gerne helt store pensler, hvis du har lyst at prøve dem til studier med større mængder af vand.


Akvarelpapir, helst 300 g - det fås i blokke eller løse ark. Papir kan endvidere købes på kurset.


Farver - Vælg selv, om det skal være studiefarver eller kunstnerfarver -  sidstnævnte er dyrest. En æske med 12 stk er rigeligt.


Medbring desuden madpakke og drikkevarer, og en klapstol, hvis du vil prøve at male udendørs.Praktisk info

Medbring:
- Pensler i forskellige størrelser, f eks 12 eller 16. Også gerne helt store pensler, hvis du har lyst at prøve dem til studier med større mængder af vand.

- Akvarelpapir, helst 300 g - det fås i blokke eller løse ark. Papir kan endvidere købes på kurset.
- Farver - Vælg selv, om det skal være studiefarver eller kunstnerfarver -  sidstnævnte er dyrest. En æske med 12 stk er rigeligt.

- Medbring desuden madpakke og drikkevarer, og en klapstol, hvis du vil prøve at male udendørs.For deltagelse se corona retningslinjerne her: https://lof.dk/lof-midtjylland/information/genabning-af-aftenskolen-6-maj-2021

Nummer
112705 - Intensiv akvarel kursus
Første mødegang
lørdag den 30.10.21 kl. 09:30 - 16:45
Undervisere
Adresse

Viborg Kunsthal, Riddergade 8, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 360,00
Pensionist
DKK 315,00
lørdag den 30.10.21

Kl. 09:30 - 16:45

Birte Mølgaard

Riddergade 8, 8800 (Kunstskolen)

Se på kort