• Majken Belusa

    Jeg hedder Majken, er uddannet biolog og har altid godt kunne lide at være udenfor og være kreativ. Ofte bruger jeg materialer fra naturen, som f.eks. uld til vævning, katning og filtning, eller muslinger til kranse og udsmykning. Jeg finder ofte spiselige ingredienser i naturen som f.eks. brændenælder, hybenroser og kamille m.m. der kan bruges i madlavning eller til fremstilling af creme og andre hudplejeprodukter.

    På mine kurser vil jeg derfor koble biologi, de naturlige ingredienser og det kreative.

    Vel mødt


Skæg med æg

På dette kursus vil du lære lidt om, hvorfor nogle hønseæg er hvide, andre brune, lysebrude, grønne eller blå. Ellers vil vi på dette kursus lave skæg med æg og eksperimentere med at bruge æg og dekorere æg på forskellige måder. Vi vil støbe lys i æg, lave sæbeæg, dekorere æg med decoupage af servietter, dekorere servietter med tørrede blomster og perler, dekorerer æg med fjer og tekst, lave kaninæg og koge æg med blomster og krydderier for at få forskellige blomstertryk og farver.
 
Vi slutter kurset med at lede efter æg. Måske der skulle være gemt et chokoladeæg et sted…
 
Kurset henvender sig til alle barnlige og kreative sjæle der gerne vil hygge sig med en kreativitet der har fokus på ægs muligheder.

Man må gerne medbringe servietter, rester fra lys, og egne udpustede æg, men der vil også være æg og alt det vi skal bruge til kurset tilgængeligt.

Alder fra 5 til 100.

Praktisk info

Materiale udgift 70 kr. pr. person som afregnes til underviseren på dagen.

Alder fra 5 til 100.
Nummer
4178170 - Skæg med æg
Første mødegang
lørdag den 23.03.24 kl. 10:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Vestermølle, Oddervej 80, 8660 Skanderborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
1 Barn
DKK 330,00
1 voksen
DKK 330,00
lørdag den 23.03.24

Kl. 10:00 - 14:00

Majken Belusa

Oddervej 80, 8660 (LOF Keramikskolen)

Se på kort