• fullName

    Lotte Mirsal er certificeret pilates instruktør fra Bente Tromborg i 2013 og har desuden taget diverse kurser og workshops inden for bla redondobold, pilatesroller og flowpilates.
    Certificeret mindfulnessinstruktør og yoga instruktør ved DGI.
    Lotte Mirsal er uddannet Tekstilformidler i 2010, har arbejdet som strikkedesigner ved Karen Noe design, er medforfatter af strikkebøger mm

Yoga-fordybelsesdag

på Søndermølle

Kom dit efterår i møde til en dag fyldt med yoga vitaminer, sund kost og samvær med andre yogier i skønne naturomgivelser på Søndermølle ved Viborg.

Du vil møde 4 af LOFs yoga-undervisere, som guider dig gennem et program med dynamisk yoga, yin power, mindful walking, blide  hatha flows og  afslutning med rolig restituerende yin og afspænding.

En dag fyldt med egenomsorg og opmærksomhed på kroppen, hvor du blot skal suge til dig og lade dig inspirere af vore dygtige undervisere. På dagen har vi fokus på at lade kroppen mærke overgangen fra sommer til efterår og indstille os på den mere rolige efterårs tid og fordybelse.

Dagen er en oplagt mulighed til at sætte dig selv i kalenderen og tage en pause fra hverdagens mange gøremål. Forkæl dig selv eller måske tag en ven/veninde/mor/søster/kæreste/nabo med til fordybelsesdag i yogaens univers og nyd den skønne natur omkring Søndermølle, Viborg iklædt efterårets smukke farver.

Dagens program er:

Kl. 9.30-10.00: Ankomst, udlevering af goodiebag, nyd en kop te med citron og Himalaya salt, rolig start….

Kl. 10.00-11.00: Dynamisk yoga med Cecilie Hartzack

Kl. 11.15-12-15: Yin Power med Louise Marcussen

Kl.12.15-13.15: Frokost med plantebaseret mad fra Kok Katja Natalie Ørndrup.

Kl. 13.15-14.00: Mindful walk med Ase Dam Hellerup

Kl. 14.15-14.45: Blid hatha flow med Lotte Mirsal

Kl. 14.45-15.30: Blid yin og afspænding med Aase Dam Hellerup

Kl. 15.30-15.45: Afrunding, feedback til instruktører og tak for i dag.

 

Prisen inkluderer:

4 yogasekvenser

1 mindful walk

Plantebaseret frokost og snacks

Goodiebag (med bla smagsprøver, øjenpude og fodsalt)

Te, kaffe og vand

Yinpower v/ Louise Marcussen
Yin Power arbejder med skabe plads og flow i kroppens bindevæv via rolige øvelser der holdes i op til 3 min. af gangen. Denne yogasekvens er intens men rolig, opbyggende og styrkende for særligt nakke/skuldre og hofte/bækken.

Blid hatha flow v/ Lotte Mirsal
Til denne lille sekvens tager vi udgangspunkt i den klassiske Hatha yoga, men har skruet lidt ned for intensiteten. Vi vækker kroppen og skaber varme med blide styrkeøvelser og lette dynamiske flows med fokus på at styrke efterårets naturlige energier i kroppen. 

Dynamisk hatha yoga v/ Cecile Hartzak
Gennem øvelser sammensat i flows (øvelserne kommer efter hinanden, som perler på en snor) arbejdes der med at opbygge en grundlæggende styrke i kroppen, så du skal regne med at få sved på panden. Du vil være i stillingerne i lidt tid, uden at det går ud over det flow, der er i undervisningen. Underviseren bestræber sig på at det er DIG, der skal mærke din krop og lære den at kende.

Mind Walk v/ Aase Dam Hellerup
Hvad er bedre end en frisk gåtur i skøn natur oven på en dejlig frokost. På denne yogadag kombinerer vi gåturen i Ø bakker med mindful nærvær, og vi gør et lille stop undervejs, hvor vi fordyber os i vores åndedræt og sanser de smukke omgivelser. 

Restorativ yin og afspænding  v/Aase Dam Hellerup
Vi runder dagen af med restorative yin øvelser og en dejlig afspænding (savasana), som tillader kroppen og sindet at give helt slip oven på en dag med skøn, fordybende og opbyggende yoga.

 

Praktisk info

Medbring på dagen måtte og tæppe.
Nummer
152305 - Yoga-fordybelsesdag
Første mødegang
lørdag den 02.10.21 kl. 09:30 - 16:00
Adresse

Søndermølle Kulturcenter, Vinkelvej 40, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 995,00
lørdag den 02.10.21

Kl. 09:30 - 16:00

Lotte Mirsal

Vinkelvej 40, 8800 (Udstillingslokale)

Se på kort