Podcastproduktion

    - Weekendkursus

    Målgruppe: Dette kursus er designet for begyndere og let øvede, der ønsker at dykke ned i podcastens verden. Kurset er ideelt for personer, som har interesse i medieproduktion, storytelling, eller som ønsker at forbedre deres kommunikative færdigheder gennem lydmedier.

    Kursusbeskrivelse: Du lærer alt, hvad der er at vide om podcastproduktion. Fra idéudvikling til publicering vil dette kursus guide dig gennem alle trin i skabelsen af din egen podcast. Kurset kombinerer teoretiske oplæg med praktiske øvelser for at sikre, at du får hands-on erfaring med optagelse, redigering og distribuering af podcasts.

    Kursusindhold:

    Dag 1: Planlægning og Optagelse

    Introduktion til Podcasting: Historie, betydning og de forskellige podcastformater.Idéudvikling og Manuskriptskrivning:
    Lær at brainstorme idéer, strukturere dit indhold og skrive et engagerende manuskript.Teknisk Setup: En gennemgang af nødvendigt udstyr og software.
    Lær hvordan du opsætter og anvender mikrofoner og optagelsesudstyr.Optagelse: Praktiske øvelser i optagelsesteknikker og lydhåndtering.

    Dag 2: Redigering og Publicering

    Redigering af Lyd: Grundlæggende om lydredigeringssoftware. Praktisk træning i at klippe, fade, og mixe lydspor.Branding og Marketing: Strategier for at brande din podcast og nå ud til lyttere.Publicering og Distribution: Lær hvordan du uploader din podcast til populære platforme som iTunes, Spotify, og andre.Feedbacksession: Aflytning af deltageres projekter med gruppediskussion og konstruktiv feedback.

    Undervisere: Kurset vil blive ledet af to erfarne undervisere fra Made4Media, erfarne podcastproducenter, som deler ud af deres personlige erfaringer og professionelle tips.

    Praktisk info

    Medbring din bærbare computer. Medbring egen frokost og drikkevarer.
    Nummer
    242123 - Podcastproduktion
    Første mødegang
    lørdag den 21.09.24 kl. 09:00 - 15:45
    Undervisere
    Adresse

    Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

    Se på kort

    Mødegange
    2
    Pris
    Almen
    DKK 1155,00
    lørdag den 21.09.24

    Kl. 09:00 - 15:45

    Mikkel Kjerri

    Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

    Se på kort

    søndag den 22.09.24

    Kl. 09:00 - 15:45

    Mikkel Kjerri

    Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

    Se på kort