• Jette Christensen

    Yogainstruktør er Jette Christensen, der igennem de sidste fem år har undervist hos Fitness World i Frederikssund, Slangerup og som vikar i andre Fitness World på Sjælland. Endvidere har Jette undervist for Nam Yoga bl.a. med lokation hos Skibby Fysioterapi, og hun har afholdt Yoga- og Wellness- arrangementer i Frederiksberg Svømmehal i samarbejde med svømmehallen og Fitness World, og hun har afholdt og afholder retreats på eksklusive Hotel Vejlefjord.

     

    Jette har endvidere afsluttet en 100 timers yogauddannelse hos én af nordens bedste yogaundervisere Simon Krohn samt taget kurser i åndedrættet og i fødderne hos Lotte Paarup, Den intelligente krop.

LOF FREDERIKSSUND Mesterskab i Partners 2024

- for personer over 18 år

Elsker du også at spille partners, så kan du nu komme til Frederikssund-Mesterskaberne og få spillet minimum 2 spil sammen med og imod andre Partners-entusiaster. LOF Frederikssund arrangerer søndag den 3. november 2024 et mesterskab, hvor 32 par kan stille op og kæmpe om æren om at blive Frederikssund kommunes bedste spillere. Tilmeld dig sammen med din kone/mand, kæreste, bedste ven eller din svigermor. Det bliver nogle hyggelig timer.

 

(Der vil være præmie til vinderne.)

 

Tilmelding via LOF Frederikssund. Sådan tilmelder I jer:
Billetprisen 150 kr. er pr. deltager, men I bedes tilmelde jer som par, dvs. købe to billetter (vælg "2 deltagere", hvorved 2x150 kr. lægges i kurven), så I indgår som "et tilmeldt par". Dvs. med 1 betaling i stedet for 2.

 

Om turneringen:

* Består af 32 deltagende par – 64 deltager ialt.
* Der spilles efter de officielle DM-regler, hvis tolkninger kan ses på nedenstående link.
* Alle par starter i A-turneringen, og taber man sin åbningsmatch, så fortsætter man i B-turneringen og er først ude af kvalifikationen, når man også taber i B-rækken. (Alle er altså sikret minimum 2 spil)

Link til regler: http://gameinventors.dk/filarkiv/filer/Partners_DM-guide.pdf


Vigtigt: Det anbefales at møde op minimum 15 minutter før, arrangementet starter (husk at medbringe billet (tilmeldingsbekræftelsen, du har modtaget pr. mail). Hvis man kommer for sent til turneringsstart, dømmes man automatisk som taber af sin første match!

Praktisk info

Link til regler: http://gameinventors.dk/filarkiv/filer/Partners_DM-guide.pdf


Vigtigt: Det anbefales at møde op minimum 15 minutter før arrangementet starter (husk at medbringe billet). Hvis man kommer for sent til turneringsstart, dømmes man automatisk som taber af sin første match!  

Medbring egen forplejning (mad og drikkevarer).

NB: Turneringen er ikke tilskudsberettiget aktivitet.

Nummer
242900 - LOF FREDERIKSSUND Mesterskab i Partners 2024
Første mødegang
søndag den 03.11.24 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Frederikssundhallen, Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
søndag den 03.11.24

Kl. 10:00 - 16:00

Jette Christensen

Kalvøvej 9, 3600 (Dansesalen)

Se på kort