'Mesterlære-mandag' med MMA-kæmper Mark O. Madsen - 3/2 2025

Eliteatletens kamp mod det uopnåelige

NYHED: Nu kan du opleve den tidligere olympiske bryder og MMA kæmper Mark O. Madsen som foredragsholder!

Han har brugt 25 år af sit liv i elitesport. Han er den første dansker til at kvalificere sig til 3 olympiske lege i disciplinen brydning. Han har hevet utallige medaljer hjem i både OL, VM, EM og har ligget nummer 1. plads på verdensranglisten.

Men efter en imponerende karriere valgte Mark O. Madsen som 34-årig at indstille sin karriere som bryder og skifte spor.
Nu skulle der ske noget nyt…

Selvom alle omkring ham sagde, at det var umuligt – og at han var blevet for gammel – var han fast besluttet.

Mark ville prøve kræfter med kampsporten Mixed Martial Arts (MMA) – en gigantisk sportsbegivenhed i USA. Her foregår kampen i et ottekantet bur, med langt flere gråzoner, og Mark skulle lære alt fra bunden. Men det skulle ikke stoppe ham… Tværtimod.

På under to år kæmpede han sig hele vejen til USA og kvalificerede sig i den ultimative liga inden for kampsport: Ultimate Fighting Championship (UFC).

Glæd dig til en fortælling om en eliteatlets kamp om det uopnåelige, om viljestyrke og benhårdt arbejde for at nå målet. Andre, der har oplevet foredraget skriver: "Wow hvor en performance. Høj og smittende energi, ydmyg tilgang og super inspirerende og charmerede. Mega fedt" og "Super fed intro og vild energi. Vildt underholdene"

Nummer
251901 - 'Mesterlære-mandag' med MMA-kæmper Mark O. Madsen - 3/2 2025
Første mødegang
mandag den 03.02.25 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere

Adresse

Ahlmannsparken Gråsten, Ahlefeldvej 4, 6300 Gråsten

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 249,00
mandag den 03.02.25

Kl. 19:00 - 20:30

Ahlefeldvej 4, 6300 (BHJ Salen)

Se på kort