Vi forsætter vores dejlige samarbejde med det hyggelige gårdhotel Als Kloster, og inviterer denne gang på en aften med 'forårsmenu og fortælling'.
Vi forkæler med en lækker 2-retters menu med årstidens lækre råvarer, kaffe/te og sødt, og så skal vi høre historien 'bag om' Als Kloster. Om dengang Als Kloster rent faktisk var et kloster, om det nuværende team bag gårdhotellet, og alle deres planer for fremtiden, som bl.a. inkluderer genopførslen af de 3 klassiske klosterhaver: køkkenhave, urtehave og frugthave.
Als Kloster er nemlig også historien om kærlighed til mad - gode råvarer, masser af grønt, og fokus på økologi og det lokale.
Prisen inkluderer 2 retter, kaffe/te med lidt sødt og en genstand pr. person.
Vores to første 'Bag om' Als Kloster arrangementer blev lynhurtigt udsolgt og fik SÅ fine tilbagemeldinger - nu gentager vi sucessen, så tøv ikke for længe med at booke da vi har begrænset antal pladser. Personaleforeninger m.v. er også meget velkomne.
Als Kloster, Søndre Landevej 156, 6400 Sønderborg