Bag Om Smagen

Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.

Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.

Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.

Nedenfor finder du vores kommende arrangementer - du kan også følge Bag Om Smagen på Facebook https://www.facebook.com/bagomsmagen 

 

Sorter efter

onsdag den 08.01.25

Madlavningskursus 'Fra haven til maven'

  • Ledige pladser
  • Haderslev
  • onsdag den 08.01.25 kl. 17:30 - 21:00

Kom med i køkkenet til en inspirerende madlavningskursus over 6 mødegange (hver 3. uge hen over vinter/forår) med fokus på 'fra haven til maven' madlavning.Sammen tilbereder vi lækre, spændende og velsmagende retter af årstidens råvarer. A...

Se hold og info

mandag den 20.01.25

Brødkursus, level 2 v. Hanne Lensch - Broager skole

  • Ledige pladser
  • Broager
  • mandag den 20.01.25 kl. 17:45 - 21:00

Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...

Se hold og info

onsdag den 22.01.25

Vegetar-workshop - Begejstrende bælgfrugter

  • Ledige pladser
  • Sønderborg
  • onsdag den 22.01.25 kl. 17:30 - 21:00

Hvis du har et ønske eller nytårsfortsæt om at spise mindre kød og flere bælgfrugter, og godt kunne tænke dig lidt inspiration til velsmagende retter og nye hverdagsklassikere, er denne workshop noget for dig. Vi skal sammen tilberede vegetariske...

Se hold og info

Workshop: mad med bælgfrugter - 22/1 Haderslev

  • Ledige pladser
  • Haderslev
  • onsdag den 22.01.25 kl. 17:30 - 21:00

Kom med i køkkenet til en inspirerende aften med grøn mad smækfyldt med bælgfrugter. Kunne du tænke dig en hverdag med mindre kød og flere bønner, linser og kikærter, så er denne workshop lige noget for dig. Sammen tilbereder vi lækre, næ...

Se hold og info

mandag den 27.01.25

Brødkursus, level 2 v. Hanne Lensch - Broager skole

  • Ledige pladser
  • Broager
  • mandag den 27.01.25 kl. 17:45 - 21:00

Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...

Se hold og info

tirsdag den 28.01.25

Workshop: Mad gennem generationer - 28/1 Sønderborg

  • Ledige pladser
  • Sønderborg
  • tirsdag den 28.01.25 kl. 17:30 - 21:00

'Mad gennem generationer' er en række nye madlavnings-workshops for familiehold i samarbejde mellem foreningen Smag Sønderjylland og aftenskolen LOF Syd. Hvert familiehold skal stille med min. 3 personer fordelt på 3 generationer – bedsteforæl...

Se hold og info

tirsdag den 18.02.25

Bøfsandwich aften v. Sonnie Eis 18/2

  • Venteliste
  • Broager
  • tirsdag den 18.02.25 kl. 18:00 - 21:00

Vi skal bruge en aften på at kreere de forskellige elementer, der gør en bøfsandwich lækker. Vi skal snakke om hvordan man kan tviste en bøfsandwich. Vi skal i løbet af aftenen - samle en lækker brun sovs - Lynsylte rødløg og andre syltevarer...

Se hold og info

onsdag den 19.02.25

'Bag om' Als Kloster - Sønderborg, 19/2

  • Ledige pladser
  • Sønderborg
  • onsdag den 19.02.25 kl. 18:30 - 21:00

Glæd jer til en dejlig vinteraften på det hyggelige gårdhotel Als Kloster, hvor vi skal forkæles med en lækker 2-retters menu, kaffe/te og sødt, og også høre historien 'bag om' stedet. Om dengang Als Kloster rent faktisk var et kloster, om det n...

Se hold og info

torsdag den 20.02.25

Tjekkisk ølsmagning hos Eliska - Haderslev 20/2

  • Ledige pladser
  • Haderslev
  • torsdag den 20.02.25 kl. 19:00 - 21:00

Denne ølsmagningsoplevelse adskiller sig fra mange andre ølsmagninger ved at have fokus på tjekkiske øl, og med en kvinde ved roret - nemlig Eliska, som driver forretningen af samme navn. På aftenen skal vi høre Eliska fortælle om både øl, Tjekk...

Se hold og info

onsdag den 14.05.25

'Bag om' Højer Pølser

  • Ledige pladser
  • Højer
  • onsdag den 14.05.25 kl. 12:00 - 14:00

Kom med os 'Bag om smagen' hos den traditionsrige Sønderjyske virksomhed Højer Pølser, som har produceret pølser fra 'marskland til middagsbord' i 125 år.Vi mødes i den hyggelige café, hvor vi skal starte med at høre historien bag virksomheden - h...

Se hold og info

tirsdag den 27.05.25

BBQ-aften v. Sonnie Eis. Sønderborg - 27/5

  • Ledige pladser
  • Sønderborg
  • tirsdag den 27.05.25 kl. 18:00 - 21:00

Kom med til en herlig aften i Grill & BBQens tegn sammen med Sonnie Eis fra Dad’s BBQ. Sonnie er bl.a. med til at arrangere DM, EM og VM i grill, og véd om nogen, hvad han taler om. Vi skal hjem i Sonnies egen have, hvor der er sat et kæmpe gril...

Se hold og info