Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Kom med os 'Bag om smagen' hos den traditionsrige Sønderjyske virksomhed Højer Pølser, som har produceret pølser fra 'marskland til middagsbord' i 125 år.Vi mødes i den hyggelige café, hvor vi skal starte med at høre historien bag virksomheden - h...
Kom med når vi torsdag den 15. maj inviterer til champagne-
og kvaiarsmagning på Sønderborg Kaserne.
Det er champagne – og livsnydervirksomheden MyChampagne, der
kommer og forestår en smagning på 4 forskellige champagner samt 1 type kaviar....
Kom med til en herlig aften i Grill & BBQens tegn sammen med Sonnie
Eis fra Dad’s BBQ. Sonnie er bl.a. med til at arrangere DM, EM og VM i grill, og véd om nogen, hvad han taler om. Vi skal hjem i Sonnies egen have, hvor der er sat et kæmpe gril...