EKSTRA workshop: Julesnaps & julelikør - 25/11 Haderslev

    Lær at lave din egen julesnaps og julelikør


    Kunne du tænke dig at servere din helt egen hjemmelavede julesnaps og julelikør til jul, så er denne workshop lige noget for dig. 


    På workshoppen laver vi to forskellige kryddersnapse med hver sin julede smag. Du får opskrifter på snapsene, men har også mulighed for at sætte dit helt eget præg på dem og dreje dem smagsmæssigt i den retning, du godt kan lide. Hjemmelavet kryddersnaps er nemlig et sted, hvor man virkelig kan få lov at lege og eksperimentere.


    Vi laver også en dejlig likør, som passer særdeles godt til julen, og både kryddersnapse og likør vil være serveringsklar til julen.


    I løbet af workshoppen gennemgår vi bl.a., hvordan man laver en god snaps og de forskellige processer: Hvor lang tid en snaps skal trække og lagre, hvilke smage der går godt sammen og hvordan man kan bruge sine kryddersnapse på alternative måder og i madlavningen. Der vil være masser af inspiration til at fortsætte med at lave dine egne kryddersnapse og likører, når du kommer hjem samt henvisning til gode opskrifter, du kan tage udgangspunkt i.


    Medbring: 3 store sylteglas/patentglas på ca. 1 liter.

    Materialeudgifter: Materialer afregnes direkte med underviser og varierer efter, hvor meget du producerer på dagen.


    Om underviser:
    Trine Ellegaard er plantefarver, strikdesigner og opskriftudvikler. Hun driver webshoppen knitamore.com, hvor hun sælger sine strikkeopskrifter og håndfarvet garn. Derudover driver hun på 10. år mad- og livsstilsbloggen, frahaventilmaven.dk, hvor hun deler opskrifter på mad, syltning, naturlig skønhedspleje, snaps, likør og meget mere med udgangspunkt i råvarer, der kan dyrkes i haven eller samles i naturen. Alle Trines aktiviteter udspringer af kærlighed til naturen og planteriget, og et ønske om at hylde hver enkelt årstid og nyde årets gang og den langsomme livsstil.

     


     

     

    Nummer
    242722 - EKSTRA workshop: Julesnaps & julelikør - 25/11 Haderslev
    Første mødegang
    mandag den 25.11.24 kl. 18:30 - 21:30
    Undervisere
    Adresse

    Sct. Severin Skole (indgang D), Moltrupvej 1 A, 6100 Haderslev

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 299,00
    mandag den 25.11.24

    Kl. 18:30 - 21:30

    Trine Ellegaard

    Moltrupvej 1 A, 6100 (Skolekøkkenet)

    Se på kort