Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Er
du ved at ha' rigeligt med vildt i fryseren til specielle lejligheder, som ikke
kommer tit nok?
Kniber
det med at få brugt kødet inden det har ligget for længe?
Så kom med på denne workshop, hvor du får ideer til nye hverdagsretter med...
I samarbejde med Torve-Hallen i Sønderborg inviterer vi til 'trøffel-aften' tirsdag den 12. november. Kom og hør om, og smag på flere variationer af trøffel; den populære svampedelikatesse, som eleverer smagen på alt fra chips til pastaretter med...
Lær at lave din egen julesnaps og julelikør
Kunne du tænke dig at servere din
helt egen hjemmelavede julesnaps og julelikør til jul, så er denne workshop
lige noget for dig.
På workshoppen laver vi to
forskellige kryddersnapse med hver sin...
Grøn jul – workshop i vegetarisk julemad
Julen nærmer sig med hastige skridt, og sammen med
den glædelige højtid følger der ofte familiebesøg og julefrokoster. For mange
rimer jul på and, flæskesteg, gås eller kalkun. Ønsker du
derimod at spise...
Kom med til en hyggelig aften med julete-smagning hos Tekoppen i Haderslev tirsdag den 19. november kl. 19-21. Indehaver Heidi guider os igennem en smagning af forskellige slags julete imens hun fortæller om teernes oprindelse, egenskaber og giver...
Lær at lave din egen julesnaps og julelikør
Kunne du tænke dig at servere din
helt egen hjemmelavede julesnaps og julelikør til jul, så er denne workshop
lige noget for dig.
På workshoppen laver vi to
forskellige kryddersnapse med hver sin...
På denne workshop skal vi julebage. Du vælger selv om du vil lægge ud med den lækreste julekringle (af gærdej) eller en smovset chokolade/nutella stjerne, og så laver vi alle sammen kløben og en skøn italiensk konfektkage (lavet på tørret frugt...
Lær at lave din egen julesnaps og julelikør
Kunne du tænke dig at servere din
helt egen hjemmelavede julesnaps og julelikør til jul, så er denne workshop
lige noget for dig.
På workshoppen laver vi to
forskellige kryddersnapse med hver sin...
På denne workshop lærer du at lave spejlblanke, fyldte chokolader med lækkert julet fyld i form af marcipan, nougat og likør. Du lærer om chokoladetemperering (og vi bruger god kvalitetschokolade), og får masser af lækre chokolader med hjem til...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...
Glæd jer til en dejlig vinteraften på det hyggelige gårdhotel Als Kloster, hvor vi skal forkæles med en lækker 2-retters menu, kaffe/te og sødt, og også høre historien 'bag om' stedet. Om dengang Als Kloster rent faktisk var et kloster, om det n...