CHRISTIAN FUHLENDORFF – ÆRLIG TALT

  Comedy Tour 2024!

  CHRISTIAN FUHLENDORFFS NYESTE SHOW 2024:

  Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Christian Fuhlendorff i sit nye standup show ÆRLIG TALT status over første del af sit liv og tager hul på anden del.

  Tidspunktet kunne ikke være bedre. Han er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Fuhlendorff lever i en verden, han kender bedre dag for dag – men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

  ÆRLIG TALT er det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024.

  Hilsen fra Christian Fuhlendorff:

  “ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show. Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige…

  Har du set “DET SJOVT”, mit sidste anmelderroste (og bedst-sælgende) show, så er “ÆRLIG TALT” ligesom dét, bare endnu sjovere. Jeg er jo blevet 40 år siden sidst. Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all-inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder – alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutschebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes – nemlig unge og gamle.

  Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover jeg – bare en omgang god gedigen stand up. Ærlig talt, så er det på den scene, jeg de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør."

  Praktisk info

  CHRISTIAN FUHLENDORFF – ÆRLIG TALT

  SHOWTIME KL. 19.00

  DOORS TIL SALEN KL. 18.00

  Info: christianfuhlendorff.dk

  Der er ingen pause i showet.

  Showet forventes at slutte kl. 20.20

  Nummer
  241400 - CHRISTIAN FUHLENDORFF – ÆRLIG TALT
  Første mødegang
  fredag den 24.05.24 kl. 19:00 - 20:20
  Undervisere
  Adresse

  Frederikssund Gymnasium, Odinsvej 6, 3600 Frederikssund

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 315,00
  fredag den 24.05.24

  Kl. 19:00 - 20:20

  Christian Fuhlendorff

  Odinsvej 6, 3600 (Festsalen)

  Se på kort