Julegave-workshop: Naturlige duftlys og læbepomader – for børn & bedsteforældre

    Lørdag 23/11


    De bedste gaver er hjemmelavede julegaver! Tag dine børnebørn (5-12 år) med på julegaveworkshop, hvor I sammen kan lave fine bæredygtige og søde julegaver med omtanke, der i den grad kan gøre julen til hjerternes fest.


    På denne hyggelige workshop hjælper I hinanden med at lave hjemmelavede duftlys og læbepomader, som kan bruges som julegaver.


    Vi har sammen en hyggelig stund i køkkenet, hvor omdrejningspunktet er skønne dufte, som vi blander i bæredygtige duftlys, som efterfølgende kan pyntes med forskellige ting. 


    Det kan umiddelbart lyde kompliceret at lave sin egen læbepomade, men det er faktisk ikke så svært. Vi laver hjemmelavede læbepomader i hylstre og små læbepomadedåser med en blid smag af honning og valgfri duft. Læbepomaden er glat og blød og perfekt til sprukne læber – og lavet på helt naturlige ingredienser.



    Medbring gerne små glas eller lignende til at lave duftlys i. Der kan også købes små glas til lys samt hylstre og dåser til læbepomade på kursusdagen, og der vil være forskellige ting at pynte med.



    Underviser på workshoppen er Trine Ellegaard, som står bag mad- og livsstilsbloggen frahaventilmaven.dk. Prisen på workshoppen er eksklusiv materialer, som afregnes med underviser på kursusdagen - ca. 100-150 kroner.

    OBS: Prisen gælder 1 barn og 1 voksen (bedsteforælder el. lign.) Tilmelding i barnets navn.
    I er velkomne til at medbringe lidt formiddagskaffe/snacks til at nyde undervejs.






    Nummer
    242614 - Julegave-workshop: Naturlige duftlys og læbepomader – for børn & bedsteforældre
    Første mødegang
    lørdag den 23.11.24 kl. 10:00 - 13:00
    Undervisere
    Adresse

    Sct. Severin Skole (indgang D), Moltrupvej 1 A, 6100 Haderslev

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 299,00
    lørdag den 23.11.24

    Kl. 10:00 - 13:00

    Trine Ellegaard

    Moltrupvej 1 A, 6100 (Skolekøkkenet)

    Se på kort