Ledige stillinger - er det dig, vi søger?

Brænder du for at formidle og undervise? Vi er altid på udkig efter dygtige undervisere og foredragsholdere M/K.

Vi søger en passioneret underviser i sang

Vi har travlt og stor efterspørgsel på undervisning i sang - og søger derfor sangundervisere, fortrinsvist i Slagelse og også gerne Korsør og/eller Skælskør. 

Om jobbet: 

Solo-undervisning med 2 kursister pr. lektion (på 45 minutter i alt). 
Du skal kunne undervise i sang- og vejrtrækningsteknikker og meget gerne også node- og hørelære (ikke et krav). 

Kontakt leder Helle Jacobsen på mail: hellejac@lof-slagelse.dk.

 

Vi søger en fysioterapeut m/k

Vi har rigtig mange hold med hensyntagende træning, både i kommunens genoptræningslokaler, i varmt vand og i vores eget lækre motionslokale på Fabrikken i Slagelse. 

Vi søger derfor en uddannet fysioterapeut til hensyntagende træning af voksne. Kontakt leder Helle Jacobsen på mail: hellejac@lof-slagelse.dk for en nærmere snak om ønsker og muligheder. 

 

Vi søger altid kvalificerede og dygtige undervisere

Hvis du brænder for at undervise i noget, som du også tror på, at andre gerne vil lære, så kontakt os for at høre om muligheder, løn m.m. Vi underviser inden for Folkeoplysningsloven, og må undervise i næsten alt - dog ikke noget med test, behandling og eksamener. Det kan være stort set alt - og vi opretter det gerne - hvis der er interesse for det.

Vi har mange forskellige undervisere - både mænd og kvinder - lige fra ganske unge til den ældste - som er over 80 år. 

Vi er altid på udkig efter dygtige undervisere, som vil skabe et lærende fællesskab sammen med andre voksne. Er din passion inden for det kreative, sprog, bevægelse eller noget helt andet er det måske dig, vi mangler. Sammen kan vi finde den model, der passer både dig og LOF, uanset om det er en enkeltstående aktivitet, et weekend-kursus eller et kursus over længere tid.

Pt. er lønnen 319,02 kr. plus feriepenge på 12,5% = 358,90 pr. undervisningslektion.  En undervisningslektion er defineret som 45 minutters undervisning og 10 minutters pause (i alt 55 min.). Indeholdt i lønnen er en forberedelsesfaktor på 1,6.

Kontakt os for en uforpligtende snak - vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til mig på mobil 2240 5852 eller mail hellejac@lof-slagelse.dk. Vi gemmer uopfordrede ansøgning i op til et halvt år - og det er kun mig som leder, der modtager mail på denne mailadresse.

Hilsen Helle Jacobsen,
Leder, LOF Slagelse-Korsør-Skælskør