• Rikke Gilling

    Mit navn er Rikke Gilling Markussen.

    Jeg er 46 år og eksamineret yogalærer inden for Klassisk Hatha Yoga, og har en uddannelse på 1½ år med 230 timers undervisning bag mig.

    I 2019 afsluttede jeg desuden en efteruddannelse (teachers training) inden for Yin Yoga.

    Jeg har tidligere undervist i yoga ved Randers Kommunes Idrætsforening samt egne private hold. Min mission er, at yoga skal kunne dyrkes af alle - uanset forudsætninger, styrke og begrænsninger, og jeg elsker at dele min viden, erfaring og glæde omkring yoga.

     

Workshop - Færre smerter Mere energi

- for alle M/K

Denne workshop er samtidig en introduktion til et kommende yoga-forløb med samme navn.

Lever du med smerter eller ubehag fra gamle skader, slidgigt, arvæv, døjer med hovedpine, migræne, rygsmerter, fordøjelsesbesvær, angst eller uro eller andre skavanker, der tager din energi og nedsætter din livskvalitet?

Det kan du forandre og forbedre!

Prøv denne workshop – og hvis du får blod på tanden, så tilmeld dig det efterfølgende forløb, hvor vi mødes til yoga én gang om ugen. I dette forløb skal du selv gøre en indsats derhjemme - gerne 15-30 minutter dagligt i 6-8 uger, hvis du vil have fuldt udbytte af det.

Øvelserne hjælper kroppen til at regenerere, øge blodcirkulationen og stimulere organer og lymfesystemet. Dermed skabes mere liv i kroppen. Du får løsnet op og gjort kroppen mere bevægelig - og du stimulerer de livsvitale funktioner som nattesøvn, fordøjelse og udrensning, og du får mere ro på nervesystemet.

Med andre ord giver du din krop bedre betingelser for at hele sig selv. På workshoppen vil du blive introduceret til øvelserne, så du bliver i stand til at lave dem derhjemme.

Vi arbejder med bevidst og aktiv vejrtrækning og sekvenser af siddende og liggende stillinger, der er meget virkningsfulde, og du vil i løbet af kort tid opleve mærkbar forandring. Undervisningen tager både udgangspunkt i moderne smertevidenskab og i traditionel kinesisk medicin (som akupunktur og zoneterapi).

Forløbet er for alle og kræver ingen forhåndskendskab. Indsatsen skal gøres af dig.

Er du klar?

Praktisk info

Påklædning: løst, afslappet tøj, varme strømper og varm trøje. Du medbringer egen måtte, pude og tæppe.
Nummer
242177 - Workshop - Færre smerter Mere energi
Første mødegang
søndag den 03.11.24 kl. 12:00 - 15:45
Undervisere
Adresse

Bie Center, Nordvestvej 4, 9500 Hobro

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 300,00
søndag den 03.11.24

Kl. 12:00 - 15:45

Rikke Gilling

Nordvestvej 4, 9500 (Bie Center Salen)

Se på kort