Ballroom

Ballroom er godt for hele kroppen

På vores kurser i Ballroom kommer vi til at bruge hele kroppen.
Hvis du vil undgå belastning af din krop, men stadig ønsker at træne alle musklerne, er Ballroom en oplagt træningsform.

Med øvelser og dansebevægelser til musik, kommer du naturligt til at styrke din krop, helt uden brug af vægte og andre redskaber.

Vi har ballroom-hold for flere forskellige grupper, og har også hold, der tager hensyn til dig, der har særlige udfordringer.

 

 

Sorter efter

mandag den 22.11.21

Ballroom - ved Charlotte Larsen

  • Venteliste
  • Ikast
  • Er startet - kl. 08:45 - 09:45 om mandagen
Underviser 

Ballroom Kan du lide at danse? Har du ikke nogen dansepartner? Så er Ballroom det helt rette hold for dig. Vi kommer på kurserne blandt andet til at prøve kræfter med latinamerikanske folkedanse som samba, rumba og tango. På alle vores ball...

Se hold og info

Parkinson Ballroom - for dig med særlige udfordringer

  • Næsten fyldt
  • Ikast
  • Er startet - kl. 12:30 - 14:00 om mandagen
Underviser 

Er du ramt af Parkinson, Sclerose, KOL, Diabetes, er Hjertesvag eller har anden sygdom - så kan denne træningsform gøre en forskel for dig!Har du lyst til at træne på en sjov måde? Styrke din balance? Forbedre dit kondital? Øge fysisk og mental...

Se hold og info

Træn imens du har det sjovt

Det behøver slet ikke at være en sur pligt at opnå fysisk aktivitet og få pulsen op. Der sker noget med vores krop og vores hjerner, når vi lytter til musik, danser og bevæger os: vi bliver glade og positive.
Når du skruer op for din fysiske aktivet, skruer du samtidig op for din livskvalitet.