Workshop i vævestrik - 12/11 Bispen, Haderslev

    v. Trine Ellegaard fra knitamore.com


    Hen over efteråret kører vi workshops med fokus på strikketeknikker under kyndig vejledning af strikdesigner Trine Ellegaard, som står bag webshoppen knitamore.com. Anden workshop i rækken handler om vævestrik.


    Vævestrik er en teknik, hvor man tager masker løst af for at skabe enten ensfarvede strukturmønstre eller geometriske farvede mønstre, og når først du kender teknikken, er det nemt at følge en beskrivelse til et specifikt mønster i en opskrift eller et diagram. 


    I denne workshop har vi fokus på både ensfarvet og flerfarvet vævestrik. I løbet af 3 hyggelig timer vil Trine fortælle om teknikken og vise eksempler, hvorefter deltagerne vil blive hjulpet i gang med at strikke vævestrik selv. Der bliver god tid til at sidde med garn og pinde selv.


    Vævestrik er egentligt en fællesbetegnelse for et helt univers af forskellige mønstre, og når du først har lært teknikken, vil der åbne sig en verden af smukke muligheder for dig som strikker – uanset om du er begynder eller en mere øvet strikker.


    På workshoppen får du: 


    Indblik i forskellige varianter af vævestrik En grundig gennemgang af teknikken Mulighed for at prøve at strikke både flerfarvet vævestrik og ensfarvet vævestrik Hjælp til opstart af eget projekt En gratis strikkeopskrift med mønster i vævestrik


    Vi slutter workshoppen af med opstart på et vævestrik-projekt, hvor du kan øve dig i teknikken. Opskriften er inklusiv prisen, og der vil være mulighed for at købe håndfarvet garn på workshoppen.


    Medbring: Strikkepinde i forskellige størrelser (gerne rundpinde med god wirelængde), forskellige garnrester, evt. blyant og papir.

    Du er også velkommen til at medbringe lidt aftenkaffe/te




    Nummer
    242607 - Workshop i vævestrik - 12/11 Bispen, Haderslev
    Første mødegang
    tirsdag den 12.11.24 kl. 18:30 - 21:30
    Undervisere
    Adresse

    Bispens Aktivitetshus, Bispebroen 3, 6100 Haderslev

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 285,00
    tirsdag den 12.11.24

    Kl. 18:30 - 21:30

    Trine Ellegaard

    Bispebroen 3, 6100 (Mødelokale 15. 1 sal )

    Se på kort