• Lisbeth Dahl

    Lisbeth Dahl er skuespiller, instruktør og revyschef for Cirkusrevyeen på Bakken.

    Hun er uddannet skuespiller i 1967 og har haft roller både i film og på teatre rundt om i landet. Mange vil sikkert også huske hende fra tv-serien Sommer, men det er nok først og fremmest som Danmarks ukronede revy-dronning, at de fleste kender hende.

    Lisbeth bev hædret med Åerts Dirch i 1981, med Henkelprisen i 1983 og Bakkens Oscar i 1988. I 2001 blev hun udråbt som Årets Æreskunstner ved den årlige prisuddelingsfest Revyernes Revy, og i 2013 modtog hun Wilhelm Hansen Fondens hæderspris for "som chef for Cirkursrevyen at have givet den folkekære institution det højst tænkelige niveau i genren, tekster med skarphed og idé, politisk snert, som i år, hvor du spillede Lars Løkke Rasmussen bedre, end han selv kunne have gjort det". I 2016 modtog Lisbeth nok en pris, Æresprisen ved Reumert-uddelingen. Endelig er Lisbeth også Ridder af Dannebrog.

Lisbet Dahl - Undskyld, jeg blander mig

Lisbet Dahl har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture. I sin nye bog af samme titel fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.

UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Bemærk at foredraget foregår på Benniksgaard Anneks (Den gamle Rinkenæs efterskole)

Arrangementet er i samarbejde med Gråsten Handel.

Nummer
191900 - Lisbet Dahl - Undskyld, jeg blander mig
Første mødegang
mandag den 04.02.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Benniksgaard Hotel, Anneks, Sejrsvej 101, 6300 Gråsten

Se på kort

Mødegange
1
Foredrag
DKK 175,00
mandag den 04.02.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Lisbeth Dahl

Benniksgaard Hotel, Sejrsvej 101, 6300 (Anneks)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom