Foredrag med journalist, tv vært og foredragsholder Pelle Hvenegaard - Sønderborg

Kære Zoe Ukhona

Pelle Hvenegaard er en klog, følsom og kærlig mand i start fyrrene, der har prøvet rigtig meget i sit liv. Han blev allerede i en alder af 12-år verdensberømt for sin rolle som “Pelle” i “Pelle Erobreren” og har siden da været på opdagelses- og oplevelsesrejse i livet. Han har blandt andet uddannet sig til journalist, og de seneste 15 år har han lavet TV.

Pelle Hvenegaard de sidste 20 år arbejdet i tv-branchen med stor succes både bag og foran kameraet. Han har haft en del værtsroller, blandt andet som flabet tovholder i TV 2’s datingprogram ”Dagens Mand”, som den nok mest larmende, men det er i virkeligheden bag kameraet han har brugt 95% af sin tid. Her har han som tilrettelægger, udvikler, producent og redaktør på TV 2, stået bag en masse af de programmer som vi kender fra TV, herunder ”Syv Sure Mænd”, ”Klipfiskerne”, ”Ung Med de Gamle” og mange andre. Han har rejst i store dele af verden og har, udover at lave tv, haft adskillige arbejdstitler med plejehjælpsassistent og it-iværksætter som de nok største yderpunkter.

Den altoverskyggende, vigtigste og absolut mest lykkebringede titel han til dato har fået, er dog titlen som far. Det kunne han kalde sig, da han og hustruen Caroline for første gang kunne holde deres lille adoptivdatter, Zoe Ukhona, i armene 12. september 2016. Først hér følte han sig i havn i et søgende og spændende men også til tider ret tomt og meningsløst liv. Forud for det lykkelige øjeblik lå 6 års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede. Den kamp har han beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkom på People’s Press og Chri Chri Journal 12. april 2018, og som har været den bedst ratede bog på Mofibo i både 2018 og 2019.

I 2019 udgav Pelle Hvenegaard bogen “Bare stik ham en!”, hvor han giver et indblik sit indholdsrige liv både som barn og voksen. Du kan også opleve et underholdende foredrag, der tager afsæt i netop denne bog. Her taler han om, hvordan det vigtigste for ham er at være en rigtig god far.
I samarbejde med Gråsten Handel


Praktisk info

Din billet er din kvittering fra din netbank. 
Nummer
202900 - Foredrag med journalist, tv vært og foredragsholder Pelle Hvenegaard - Sønderborg
Første mødegang
onsdag den 28.10.20 kl. 19:00 - 21:15
Undervisere

Adresse

Gråsten, , 6300 Gråsten

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 179,00
onsdag den 28.10.20

Kl. 19:00 - 21:15

Med

, 6300 (Oplyses senere)

Se på kort