Foredrag m. Female Invest - 6/9 i Sønderborg

  Drømmer du om at lære at investere? Sådan kommer du i gang!

  Det er blevet in at investere sine penge, og flere og flere får øjnene op for, hvor enkelt og ligetil det faktisk er, at komme i gang og få sin opsparing til at vokse.

  Det skyldes ikke mindst den danske iværksætter-succes ’Female Invest’, startet af tre unge kvinder, med det enkle formål at gøre det let tilgængeligt og overskueligt at lære (særligt kvinder) om hvordan man forvalter sin privatøkonomi.

  Måske du allerede kender Female Invest fra Instagram? Måske du (også) har et nytårsforsæt om at lære at investere i 2022, eller blot få overblik over og styr på din privatøkonomi? Så er dette foredrag, som arrangeres af LOF Syd og Business College Syd, med grundlægger Anna-Sophie Hartvigsen helt sikkert noget for dig!

   

  I foredraget, som varer ca. halvanden time, vil Anna-Sophie først dele Female Invests seje iværsksætterhistorie, som startede med et a-ha moment på studiet på CBS til i dag, hvor de er aktive i +60 lande, har over 40.000 medlemmer af deres platform og er i forrygende vækst.

  Herefter går vi til den lavpraktiske del om hvordan man som privatperson kommer i gang med at investere (man kan starte med bare 3.000 kr.), hvorfor det er en god idé, do’s & dont’s og alt du skal vide som begynder. Til sidst er der tid til spørgsmål og debat fra salen.

   

  Økonomisk frihed er nøglen til at få mange af vores respektive drømme indfriet – måske din rejse mod målet starter netop her? Meld dig til i dag – foredraget er for alle, både mænd og kvinder.

  Nummer
  222910 - Foredrag m. Female Invest - 6/9 i Sønderborg
  Første mødegang
  tirsdag den 06.09.22 kl. 19:00 - 20:30
  Undervisere
  Adresse

  Business College Syd, Sdr. Landevej 30, 6400 Sønderborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 199,00
  tirsdag den 06.09.22

  Kl. 19:00 - 20:30

  Louise Weiss Petersen

  Sdr. Landevej 30, 6400 (Auditoriet)

  Se på kort