• Charlotte Kongsted Hansen
    Jeg hedder Charlotte Kongsted. Jeg er født i 1981 og voksede op i Sandved på Sydsjælland. Jeg har boet i København i flere år, men har nu igen base på landet 10 km fra Slagelse, hvor jeg også har mit eget atelier.
    Jeg har studeret kunst hos en fransk kunstner, samt billedkunstlærer. Derudover har jeg en pædagogisk baggrund, hvor jeg siden 2008 har undervist i billedkunst ved siden af min egen kunst. Jeg har undervist i psykiatrien, på specialskoler, i aftenskoler og har derudover givet privatundervisning og lavet diverse workhops og meget andet.
    I min kunst arbejder jeg med meget blandede materialer på lærred og på papir med olie, akryl, pastelkridt og akvarel. Gerne ud fra et bærerdygtigt koncept, hvor jeg genbruger så ofte som muligt.

Lav en vindklokke/uro af sommer og strand - Workshop med Charlotte Kongsted i Slagelse

Tag stranden med ind i dit hjem med en flot uro, der emmer af sommer

Har du brug for en sommerpause og kreativ fordybelse, så er denne workshop noget for dig. Vi skal lave meditative vindklokker/uroer med temaet strand og sommer. Vi skal arbejde med sten, muslinger, østers og havglas på drivtømmer.
Vi skal skabe smukke og meditative vindklokker/uroer, der kan pryde både inden- og udendørs. Vi skal forbyde os i en kreativ proces, hvor vi lader roen fylde og lukker sommeren og strandstemning ind.

 

I denne workshop skal vi lave stranduroer med fiskesnørre/snor, sten, muslinger og østers. Naturen og strandfund er omdrejningspunktet i det meditative udtryk.

Kurset er for alle niveauer, også for dig om aldrig har prøvet det før. 

LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus


Praktisk info

1 mødegang. Max 8 deltagere.

Der vil være indlagt 30 min. pause, hvor man kan nyde medbragt mad og drikke.

Der må påregnes en materialepris på 100 kr., som afregnes på Mobile Pay eller kontant ved fremmøde. Alle materialer står underviser for. Du er dog velkommen til at medbringe egne muslinger og sten, som du selv har fundet på stranden.
Nummer
241570B - Lav en vindklokke/uro af sommer og strand - Workshop med Charlotte Kongsted i Slagelse
Første mødegang
søndag den 16.06.24 kl. 09:30 - 13:30
Adresse

Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 330,00
søndag den 16.06.24

Kl. 09:30 - 13:30

Charlotte Kongsted Hansen

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort