• Anne Krøjer

    Jeg er uddannet grafiker og jeg har arbejdet som billedkunstner i over 20 år. Har udstillet på gallerier i Danmark og udlandet.
    De sidste 3 år har jeg fundet en stor passion med at skabe papir blomster.  Jeg skaber mine blomster med og uden skabelon for at få et miks af fantasiblomster og naturtro blomster.
    Jeg har gennem årene opnået en stor viden og erfaring i mange udtryk i mine blomster, som gør dem unikke,  Samtidig har jeg fundet glæden ved at se smukke farver udfolde sig, mens man sidder og klipper og former hver unikke blomst.

ROSER - Lær at lave papirblomster med Anne Krøjer i Slagelse

Fordyb dig i det farverige univers med crepepapir og skab en smuk buket af roser

Kunne du tænke dig at lære at lave eventyrlige papirblomster? Omringet af crepepapir i alverdens farver og en masse blomsterinspiration, samt hyggelig afslappet stemning, hvor der er tid til at fordybe sig i processen.

På dette kursus vil vi fokusere på teknikker til at skabe forskellige crepepapir roser. Du vil lære at fremstille en rose, der ser realistisk ud, samt metoder til at farve roserne og forme de karakteristiske rosenblade.

På kurset vil du blive introduceret til forskellige materialer og værktøjer, samt tips og tricks til at få blomsterne til at fremstå mere unikke. Til hver undervisningsgang vil du møde nye teknikker og hver gang skal vi klippe, folde og forme crepepapir til smukke roser i skønne farver. Du får skabeloner med step by step instruktioner, samt stillet crepepapir og værktøj til rådighed.

Ved slutningen af dette kursus vil du have en skøn buket roser i flotte farver, som du kan tage med hjem og nyde. Når du bruger de teknikker, du har lært på kurset, bliver du i stand til at genskabe disse smukke blomster på egen hånd.

Niveau : Let øvede

HER KAN DU LÆSE OM FORDELE VED AT DELTAGE PÅ ET HOLD FREMFOR EN KORT WORKSHOP.

 

Ønsker du at se mere af Annes eventyrlige papirblomster – så følg hende på instagram

@annespaperflower


UDTALELSER FRA TIDLIGERE DELTAGERE:
En deltager på et af de tidligere crepe-blomster kurser fortæller her om sin oplevelse med det kreative håndværk: "Crepe papir er min nye favorit hobby:-) Efter at have deltaget på både 4 dages forløb og workshops, har jeg fået mange basis værktøjer samt tips og tricks, og lyst til at skabe fantasiblomster og smukke vellignende blomster."
"Anne er en dygtig og skøn underviser, og i hendes timer gør man ikke noget forkert:-)"

En anden deltager fortæller også: "Hej Anne. Tusind tak for en hyggelig og afstressende workshop. Jeg fandt din workshop, da jeg havde brug for lidt mig-tid og slippe kreativiteten løs. Selvom vi var 7 på holdet, havde du tid til at nå rundt til os alle og vejlede med din rolige stemme. Det var så behageligt at gå hjem derfra, og endda med hele 3 blomster. Glæder mig allerede til at booke nye workshops hos dig."


Praktisk info

5 mødegange.
Små hold med max. 7 deltagere.

 

Alle materialer medfølger. Du modtager også et ark med en lille liste over leverandører og skabeloner, så du kan lave flere blomster derhjemme. Du skal forvente materialeudgift på 50 kr. pr. gang. Materialeudgiften afregnes direkte med underviser pr. gang via mobilepay.

HUSK selv at medbringe: Saks - evt. en stor og en lille saks.

Har du tilmeldt dig et af Anne Krøjsers kurser "Lær at lave papirblomster" skal du være opmærksom på, at vi IKKE forhåndsreserverer din tilmelding til den kommende sæson.

Det betyder, at tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Det betyder også, at underviseren Anne Krøjer ikke kan holde en plads til dig til næste sæson. Ønsker du at gå flere sæsoner, kan du allerede nu tilmelde dig via hjemmesiden.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på kontoret på mail: lof@lof-slagelse.dk eller på tlf.: 58 52 56 81.


Nummer
242563A - ROSER - Lær at lave papirblomster med Anne Krøjer i Slagelse
Første mødegang
mandag den 02.09.24 kl. 16:30 - 18:30
Undervisere
Adresse

Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
5
Pris
Almen
DKK 695,00
mandag den 02.09.24

Kl. 16:30 - 18:30

Anne Krøjer

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort

mandag den 09.09.24

Kl. 16:30 - 18:30

Anne Krøjer

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort

mandag den 16.09.24

Kl. 16:30 - 18:30

Anne Krøjer

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort

mandag den 23.09.24

Kl. 16:30 - 18:30

Anne Krøjer

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort

mandag den 30.09.24

Kl. 16:30 - 18:30

Anne Krøjer

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort