• Charlotte Kongsted Hansen
    Jeg hedder Charlotte Kongsted. Jeg er født i 1981 og voksede op i Sandved på Sydsjælland. Jeg har boet i København i flere år, men har nu igen base på landet 10 km fra Slagelse, hvor jeg også har mit eget atelier.
    Jeg har studeret kunst hos en fransk kunstner, samt billedkunstlærer. Derudover har jeg en pædagogisk baggrund, hvor jeg siden 2008 har undervist i billedkunst ved siden af min egen kunst. Jeg har undervist i psykiatrien, på specialskoler, i aftenskoler og har derudover givet privatundervisning og lavet diverse workhops og meget andet.
    I min kunst arbejder jeg med meget blandede materialer på lærred og på papir med olie, akryl, pastelkridt og akvarel. Gerne ud fra et bærerdygtigt koncept, hvor jeg genbruger så ofte som muligt.

Magiske julekort - Workshop med Charlotte Kongsted i Slagelse

Kom i julestemning 1. søndag i advent ved at lave dine egne julekort til dem, du holder af

Hvis du elsker at være kreativ op til jul og skabe personlige kunstværker til dem, du har kær, så er denne julekortworkshop en god mulighed. 
 
Vi skal designe vores egne julekort med akvarel, tusch, glimmer m.m. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine personlige små julekunstværker skal se ud.

Julekortene kan efterfølgende bruges som et lille julekunstværk, der kan sættes i ramme og hænges op og derved blive en del af hjemmets julepynt år efter år.

LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursusPraktisk info

1 mødegang. Max 10 deltagere.

Der vil være indlagt 30 min. pause, hvor man kan nyde medbragt mad og drikke.

Der må påregnes en materialepris på 85 kr., som afregnes på Mobile Pay eller kontant ved fremmøde. Alle materialer står underviser for.
Nummer
242537 - Magiske julekort - Workshop med Charlotte Kongsted i Slagelse
Første mødegang
søndag den 01.12.24 kl. 11:00 - 15:30
Adresse

Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 375,00
søndag den 01.12.24

Kl. 11:00 - 15:30

Charlotte Kongsted Hansen

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort