• Dorthe Lykke Olesen

    Udviklingskonsulent i LOFs landsorganisation. - Master i Sundhedspædagogik - Uddannet Pilates instruktør - og har undervist siden 2007 - Udvikler og underviser i VANEBRYDERNE -.... og når jeg ikke arbejder for LOF, så er jeg aktiv med rosport på Mariager fjord.

Pilates i Hobro - intro

Din krop vil belønne dig for at gå til Pilates – det samme vil dit hoved.

Du får trænet hele kroppen igennem med fokus på smidighed, styrke og stabilitet, og samtidig giver du dig selv en ”time out” fra hverdagens opgaver og rutiner.

I LOFs Pilatesundervisning træner vi på mindre hold i gode faciliteter i Sundhedscentret, hvilket giver god kvalitet.

Måske du slet ikke kender til Pilates, eller du vil gerne se om det er den rette træning for dig? Derfor tilbyder LOF dette introkursus.

Hvis du finder dig godt tilrette, så er det muligt at fortsætte på et af de 2 hold der kører frem til 20. november, også onsdage.

Pilates er et træningssystem med et stort og varieret øvelsesprogram, der styrker din muskulatur omkring rygsøjlen og mave i samspil med bækkenbund. Øvelserne, som udføres primært liggende/siddende på måtte, bygger på smidighed og kontrol af muskel, med en særlig fokusering på balance. Pilates vejrtrækning styrer rytmen og koncentrationen i alle øvelser.

Pilates kan tilpasses den enkelte, alt efter formåen, skavanker osv., og giver kroppen styrke, stabilitet, udholdenhed og smidighed. Vi slutter hver træningsgang med udspændings- og afspændingsøvelser. I træningen anvender vi redskaber som fitnessbold, redondobold, træningselastikker og foamroller. Redskaberne fremmer variation i både styrke-, smidigheds- og stabilitetstræning. Foamroller (Pilatesruller) giver derudover massage af dit muskel og bindevæv.

Alle redskaber og træningsmåtter forefindes i træningslokale. Du medbringer blot et tyndt tæppe eller et stort håndklæde.

Bemærk – Pilates er både for kvinder og mænd.

Løbende optag på holdene i det omfang der er plads.


Nummer
242122 - Pilates i Hobro - intro
Første mødegang
onsdag den 04.09.24 kl. 18:15 - 19:00
Undervisere
Adresse

Sundhedscentret i Hobro, Brogade 3, 9500 Hobro

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
onsdag den 04.09.24

Kl. 18:15 - 19:00

Dorthe Lykke Olesen

Brogade 3, 9500 (Bevægelseslokale)

Se på kort