Bag om smagen handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser.
Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen. LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.
Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.
Tag med på en spændende
rejse gennem den kinesiske gadekøkkens verden og lær hvordan du kan tilberede
sunde og nemme retter derhjemme. Dette kursus vil introducere dig til en række
autentiske opskrifter på populære kinesiske gadekøkkensfavorit...
På denne workshop lærer du at lave spejlblanke, fyldte chokolader med lækkert julet fyld i form af marcipan, nougat og likør. Du lærer om chokoladetemperering (og vi bruger god kvalitetschokolade), og får masser af lækre chokolader med hjem til...
Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader med en uimodståelig honningkaramel.
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man se...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Kurset er for dig, der allerede har lært at bage med surdej, men som ønsker mere inspiration og gode tips - vi bager bl.a. knækbrød lavet på surdej og mange andre lækre sager.Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke a...
Har du svært
ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske
kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du
nemt kan integrere dem i dine måltider!
På vores madlavningsworkshop vil du...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Kurset er for dig, der har lyst til at prøve at bage lækkert bagværk med surdej. Vi bager kanelsnurrer, kardemommesnurrer, rugbrød og andre skønne sager. Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets
kvalitet, men også for din fordøjelse.
Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kur...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
Ciderbrygning
- sådan kommer du i gang
Har du flere
æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider!
På en enkelt
aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Cider er
gæret æblesaft og det stormer...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens kr...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...
En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går
en tur i skoven og indsamler forskellige svampe.
Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan
de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...