Bag om smagen

Bag om smagen handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser.

Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen. LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.

Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.

Se temahjemmesiden for Bag om smagen

Hovedstadområdet

Hovedstadområdet

Sjælland og øerne

Sjælland og øerne

Syddanmark

Syddanmark

Midtjylland

Midtjylland

Nordjylland

Nordjylland

Bornholm

Bornholm

Sorter efter

onsdag den 15.01.25

Superfoods – antiinflammatorisk madlavningsworkshop

  • Næsten fyldt
  • Slagelse
  • onsdag den 15.01.25 kl. 16:30 - 20:30

Har du svært ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du nemt kan integrere dem i dine måltider! På vores madlavningsworkshop vil du...

Se hold og info

Kikærter for begyndere - onsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • onsdag den 15.01.25 kl. 17:00 - 20:30

Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...

Se hold og info

mandag den 20.01.25

Brødkursus, level 2 v. Hanne Lensch - Broager skole

  • Ledige pladser
  • Broager
  • mandag den 20.01.25 kl. 17:45 - 21:00

Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...

Se hold og info

mandag den 27.01.25

Brødkursus, level 2 v. Hanne Lensch - Broager skole

  • Ledige pladser
  • Broager
  • mandag den 27.01.25 kl. 17:45 - 21:00

Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...

Se hold og info

tirsdag den 04.02.25

Bælgfrugternes Dag 4/2-2025

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • tirsdag den 04.02.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave nem og lækker hverdagsmad med bælgfrugter.Du bliver introduceret til alverdens bælgfrugter, og lærer om deres egenskaber, anvendelsesmuligheder samt de fordele der er i bælgfrugter.Vi tilbereder velsmagende og simple vegeta...

Se hold og info

onsdag den 12.02.25

Bælgfrugter for begyndere - onsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • onsdag den 12.02.25 kl. 17:00 - 20:30

De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...

Se hold og info

torsdag den 13.02.25

Bælgfrugter for begyndere - onsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • torsdag den 13.02.25 kl. 17:00 - 20:30

De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...

Se hold og info

torsdag den 20.02.25

Sødt bagværk og rugbrød

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 20.02.25 kl. 17:00 - 20:00

Kurset er for dig, der har lyst til at prøve at bage lækkert bagværk med surdej. Vi bager kanelsnurrer, kardemommesnurrer, rugbrød og andre skønne sager.  Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!   Surdej anvendes som hævemiddel...

Se hold og info

torsdag den 27.02.25

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

  • Ledige pladser
  • Snekkersten
  • torsdag den 27.02.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...

Se hold og info

onsdag den 05.03.25

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

  • Ledige pladser
  • Rungsted Kyst
  • onsdag den 05.03.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...

Se hold og info

søndag den 16.03.25

Lær at bruge dine ramsløg – workshop

  • Ledige pladser
  • Skælskør
  • søndag den 16.03.25 kl. 12:45 - 15:45

Kom og oplev de mange lækre muligheder med ramsløg! Vi forvandler denne skønne forårsplante til velsmagende retter som pesto, forårsruller, wokretter og pandekager. Forkæl dine smagsløg og imponér dine gæster! Perfekt for familier og venner...

Se hold og info

Superfoods – antiinflammatorisk madlavningsworkshop

  • Ledige pladser
  • Skælskør
  • søndag den 16.03.25 kl. 16:00 - 20:00

Har du svært ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du nemt kan integrere dem i dine måltider! På vores madlavningsworkshop vil du...

Se hold og info

onsdag den 19.03.25

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

  • Ledige pladser
  • Fredensborg
  • onsdag den 19.03.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...

Se hold og info

torsdag den 20.03.25

Rundt om bælgfrugterne (x3)

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • torsdag den 20.03.25 kl. 17:00 - 20:30

De officielle danske klimakostråd anbefaler at vi spiser 100 g bælgfrugter om dagen, men det kniber med inspirationen for de fleste danskere, der i gennemsnit spiser 2 g om dagen.Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og...

Se hold og info

Lakrids - lær at lave lækre lakridser!

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 20.03.25 kl. 17:30 - 20:30

Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...

Se hold og info

søndag den 30.03.25

Lær at bruge dine ramsløg – workshop

  • Ledige pladser
  • Slagelse
  • søndag den 30.03.25 kl. 12:45 - 15:45

Kom og oplev de mange lækre muligheder med ramsløg! Vi forvandler denne skønne forårsplante til velsmagende retter som pesto, forårsruller, wokretter og pandekager. Forkæl dine smagsløg og imponér dine gæster! Perfekt for familier og venner...

Se hold og info

torsdag den 10.04.25

Bag med bælgfrugter - torsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • torsdag den 10.04.25 kl. 17:00 - 20:30

Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i bagværk og desserter?På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug...

Se hold og info

torsdag den 01.05.25

Surdej!

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 01.05.25 kl. 18:30 - 21:30

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!   Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse.   Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kur...

Se hold og info

lørdag den 03.05.25

Sund hverdagsmad - Spis dig sundere

  • Ledige pladser
  • Slagelse
  • lørdag den 03.05.25 kl. 12:45 - 15:45

Træt af den samme mad hver dag? Vil du lære at lave sunde, spændende retter, der både ser godt ud, smager fantastisk og – ikke mindst – gør godt for kroppen? På dette kursus får du masser af inspiration til nem og nærende hverdagsmad, fyldt...

Se hold og info

torsdag den 15.05.25

Bælgfrugter for begyndere 15/5-2025

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 15.05.25 kl. 18:00 - 21:00

Lær at lave simpel og velsmagende vegetariske retter med bælgfrugter.Vi tilbereder velsmagende og simple vegetariske retter med:• Bønner • Linser• Ærter.Du får viden om og inspiration til, hvordan du kan få dit proteinbehov dækket med mindre...

Se hold og info

torsdag den 19.06.25

Bag med bælgfrugter

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 19.06.25 kl. 17:00 - 20:30

Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i brød, bagværk og desserter? På dette kursus lærer du:• Om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken • Hvordan linser og ærter kan erstatte nødder• Hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med...

Se hold og info

tirsdag den 26.08.25

Ciderbrygning – sådan kommer du i gang

  • Ledige pladser
  • Slagelse
  • tirsdag den 26.08.25 kl. 19:00 - 20:30

Ciderbrygning - sådan kommer du i gang Har du flere æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider! På en enkelt aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider. Cider er gæret æblesaft og det stormer...

Se hold og info

tirsdag den 30.09.25

Svampetur i Undallslund Skov ved Viborg

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • tirsdag den 30.09.25 kl. 16:00 - 18:00

En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og indsamler forskellige svampe. Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...

Se hold og info

torsdag den 02.10.25

Svampetur i Hjermind Skov ved Bjerringbro

  • Ledige pladser
  • Bjerringbro
  • torsdag den 02.10.25 kl. 16:00 - 18:00

En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og indsamler forskellige svampe. Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...

Se hold og info

fredag den 10.10.25

Svampetur i Sjørup Plantage mellem Viborg og Holstebro

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • fredag den 10.10.25 kl. 16:00 - 18:00

En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og indsamler forskellige svampe. Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens kr...

Se hold og info

torsdag den 23.10.25

Svampetur i Viborg Hedeplantage

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • torsdag den 23.10.25 kl. 16:00 - 18:00

En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og indsamler forskellige svampe. Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...

Se hold og info

torsdag den 30.10.25

Svampetur i Kompedal Plantage nord for Engesvang

  • Ledige pladser
  • Engesvang
  • torsdag den 30.10.25 kl. 15:30 - 17:00

En svampetur er en sjov aktivitet for hele familien. Vi går en tur i skoven og indsamler forskellige svampe. Vi spørger: Hvad hedder de? Hvordan kan man kende dem? Kan de spises – eller er de giftige? Hvilken betydning har de i skovens k...

Se hold og info

DEBUG: events uden url 43466 43466