LOF Frederikssund - Aftenskole, kurser og foredrag
Kornvænget 99, Frederikssund
LOF på FacebookJutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.
Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse.
Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kurset vil du høre alt om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej.
Kurset består af
2 mødegange:
Første mødegang er teori og vigtig viden om surdej samt
opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med
derhjemme, inden vi ses igen en uge efter.
Anden mødegang
bager du dit lækre surdejshævede brød og klargør en dej til et brød, som du kan tage med hjem og bage videre med.
Find også madhold i andre LOF-afdelinger: bagomsmagen
Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund