• Pia Lago

    Pia Lago er certificeret lyengar *yogalærer. Går selv til ugentlige yogaklasser og deltager ofte på kurser med både danske og udenlandske yogalærere. Hun lægger vægt på, at undervisningen foregår i en afslappet atmosfære. 2 klasser er aldrig ens, og hun differentierer undervisningen, så alle udfordres efter det niveau, de er på.  
    Send gerne en sms til Pia på 4092 5162, hvis du en dag ikke kan komme.


Yoga uge


Hvorfor yoga uge?


At lave yoga hver dag giver mulighed for fordybelse. På den måde kan du på egen krop og sjæl mærke og opleve indre ro. Derved frigøres spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.


PROGRAM FOR UGEN

Mandag d. 3. juli

Fokus på stående stillinger og balanceøvelser.

De stående stillinger styrker og smidiggør hele kroppen og øger jordforbindelsen. Ballanceøvelser øger balanceevnen og træner både fysisk og mental ligevægt.


Tirsdag d. 4. juli

Fokus på siddende stillinger og bugstyrkende øvelser.

Det er vigtigt at sidde korrekt. God holdning sikrer, at der ikke lægges forkert pres på knogler og muskler, som medfører smerter og med tiden fører til nedslidning.

Onsdag d. 5. juli

Fokus på drejninger og liggende stillinger.

Mange af dagligdagens bevægelser er asymmetriske, hvorved dele af kroppen ikke får blodforsyning nok og bliver stive. Drejninger løsner ryggen, masserer de indre organer og påvirker fordøjelsen gunstigt. De liggende øvelser strækker maven og lyskerne blødgøres. Samtidig er det ofte mere trygt at lave liggende øvelser hvormed kroppen bedre kan slappe af og derfor komme dybere i stillingerne.


Torsdag d. 6. juli

Fokus på bagudbøjninger og omvendte stillinger.

Bagudbøjninger er de dybeste og mest intense af øvelserne. Vi bøjer meget mere forover end bagud i løbet af dagen. Derfor kan det være svært at bøje bagud, og det, der først går tabt på grund af alder, er evnen til at bøje kroppen bagud. Bagudbøjninger er med til at holde årerne smidige. Bagoverbøjninger har generelt den virkning, at de smiddiggør rygsøjlen, styrker ryggens muskler. De omvendte stillinger øger blodgennemstrømningen til hoved og hjerne. Hukommelse og koncentration forbedres. Virker energigivende og renser organerne, idet de omvendte stillinger stimulerer blodgennemstrømninger.


 Fredag d. 7. juli

Fokus på blide bagoverbøjninger, bryståbnende asanas, foroverbøjninger, stressreducerende øvelser og Pranayama (åndedrætsøvelser).

De blide bagoverbøjninger og bryståbnende asanas forbereder kroppen til Pranayama. I foroverbøjninger samler man energien indad om sig selv. Det virker afstressende og beroligende for sind og krop. Typisk strækker foroverbøjninger kroppens bagside og styrker ryggens muskler. Med Pranayama kan man påvirke hele sit system og sænke blodtrykket.


Nummer
010724 - Yoga uge
Første mødegang
mandag den 01.07.24 kl. 17:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

LOF-Huset,

Se på kort

Mødegange
5
Pris
Almen
DKK 980,00
mandag den 01.07.24

Kl. 17:00 - 20:00

Pia Lago

7500 (Yogasalen)

Se på kort

tirsdag den 02.07.24

Kl. 17:00 - 20:00

Pia Lago

7500 (Yogasalen)

Se på kort

onsdag den 03.07.24

Kl. 17:00 - 20:00

Pia Lago

7500 (Yogasalen)

Se på kort

torsdag den 04.07.24

Kl. 17:00 - 20:00

Pia Lago

7500 (Yogasalen)

Se på kort

fredag den 05.07.24

Kl. 17:00 - 20:00

Pia Lago

7500 (Yogasalen)

Se på kort