4-dages efterårstur til Bornholm

  med besøg på Christiansø

  Fire dage på Bornholm og Christiansø, hvor vi ser alle øens skønne steder.

  Oplev Hammershus, rundkirkerne, Dueodde og Rytterknægten. Derudover besøg på Bornholms Kunstmuseum og Svaneke Bryghus samt mange andre oplevelser i det lune efterårsvejr. Turen er inkl. halvpension, hvor vi bl.a. skal prøve Nordbornholm Røgeris berømte fiskebuffet. Transport i egen bus, rejseleder på hele turen og entreer er inkluderet.

  Søndag: Udrejse fra Gråsten. Vi gør stop i Lund i Sverige, hvor vi ser byens berømte domkirke og går en tur i byens hyggelige gader. Derfra videre til Ystad hvor vi sejler til Rønne. Ombord på færgen serveres dagens ret med drikkevarer. Efter ankomst til Rønne kører vi direkte til hotellet, hvor der er mulighed for en kop kaffe i hotellets dagligstue.

  Mandag: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9.30. Vi starter dagen med at slå et smut forbi Olsker Rundkirke, og derefter besøger vi Nyker Rundkirke, hvor vi får en rundvisning i kirken. Herfra kører vi til Dueodde for at opleve Danmarks fineste sandstrand. Derfra går turen mod Hammershus, i besøgscenteret er der mulighed for at købe kaffe og kage og nyde udsigten til ruinen. Tilbage til hotellet i Allinge og kl. 18.30 er der middag på Nordbornholms Røgeri.

  Tirsdag: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9.30 og starter dagen med at køre ned langs østkysten. Fra Gudhjem sejler vi 350 år tilbage i tiden og sejler ud til Ertholmene, som består af en række små øer, hvor Christiansø er den største. Tilbage i Gudhjem fortsætter vi i vores bus og kører langs den klippefulde kyst til Bornholms Kunstmuseum. Museet udstiller mange af øens malere og ligger lige ned til Helligdomsklipperne. Aftenens middag er på Svaneke Bryghus kl. 18.30.

  Onsdag: Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet kl. 9.30. Vi kører mod øens største skov Almindingen, hvor vi går tur i Ekkodalen, ser Rokkestenen og Bornholms højeste punkt Rytterknægten. På vej gennem Almindingen forsøger vi at få et glimt af de bisonokser, der er blevet sat ud, herefter Østerlars Rundkirke. Vi gør stop i Aakirkeby, hvor vi besøger Lehnsgaard, der producerer rapsolie og sennep. Herfra går det mod Nylars Rundkirke og Rønne. Her besøger vi Torvehal Bornholm, hvor der er mulighed for at købe bornholmske specialiteter eller få sig en frokost eller kop kaffe.

  Kl. 16.30 tager vi færgen til Ystad, og derfra går det via Sverige og Sjælland tilbage til Gråsten.

  Ombord på færgen serveres dagens ret med drikkevarer.

  Vi bor på *** Hotel Sandvig Havn i Sandvig. Hotellet har en flot havudsigt. Værelserne er alle med eget bad og toilet. Tillæg for enkeltværelse er kr. 300,-

  Turen arrangeres i samarbejde med Quorps Busser. Rejsegarantifonden nr. 2799

  Turen er arrangeret i samarbejde med Graasten Rejser.


  Praktisk info

  Opsamling sker følgende steder:

  kl. 06.30 Alsion, Sønderborg
  kl. 07.00 Ahlmannsparken Gråsten
  kl. 07.30 Circle K i Rødekro
  kl. 07.50 OK-tanken i Hammerlev
  kl. 08.20 Hotel Scandic Kolding 


  Nummer
  222951 - 4-dages efterårstur til Bornholm
  Første mødegang
  søndag den 04.09.22 kl. 06:30 - 23:30
  Undervisere
  Adresse

  Oplevelsestur,

  Se på kort

  Mødegange
  2
  Pris
  Almen
  DKK 4295,00
  søndag den 04.09.22

  Kl. 06:30 - 23:30

  Gunnar Hattesen

  6400 (Opsamling jvf. teksten)

  Se på kort

  onsdag den 07.09.22

  Kl. 06:30 - 23:30

  Gunnar Hattesen

  6400 (Opsamling jvf. teksten)

  Se på kort