'Bag om' Sandbjerg Gods - Sønderborg

    - en aften i Palæet og Magasinet med foredrag og en 4-retters menu

    Tag med på en spændende historisk og kulinarisk rejse med Sandbjerg Gods gennem tiden fra 1788 og op til idag.

    Aftenens smagsoplevelser består af en "tasting menu" bygget på nyfortolkninger af gamle lokale retter fra Sandbjerg Gods (gamle opskrifter fra gemmerne) og lokalområdet fra det 18. århundrede, hvor foredragsholder og historiker Carsten Porskrog Rasmussen og Sandbjergs køkkenchef Anders Blaudzun sammen vil skabe en kobling mellem maden og historien fra godset og igennem tiden.

    Aftenens program:

    Kl. 18.00 velkomst i Palæet v/ Carsten og Anders. Der bydes på en velkomstdrink.

    Kl. 18.20 middag i Magasinet


    Kødsuppe med gris - grønkål - sur fløde og karse. Vin fra godsets vinkælder.

    Skorzonerrødder med skinke - selleri og syltede svampe. Vin fra godsets vinkælder.

    Steg af lam - hvedekærner - svampe og karamelsten. Vin fra godsets vinkælder.

    Wienerkage - flødeis - portvin. Vin fra godset vinkælder.

    HJ- Hansen Vin vil undervejs fortælle om de forskellige vine til hver enkelt ret.

    Kaffe vil blive serveret.

    Der er mulighed for at gå rundt på egen hånd og se lokalerne under præsentationen og efter middagen.

    Praktisk info

    Mødested: Receptionen. Her bliver I hentet.

    Der bliver serveret 1 glas vin til hver ret. Der vil være vand på bordet.

    Nummer
    231903 - 'Bag om' Sandbjerg Gods - Sønderborg
    Første mødegang
    tirsdag den 28.02.23 kl. 18:00 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Sandbjerg Gods, Sandbjergvej 102, 6400 Sønderborg

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 650,00
    tirsdag den 28.02.23

    Kl. 18:00 - 21:00

    Anders Blaudzun

    Sandbjergvej 102, 6400 (Restauranten)

    Se på kort