• Carsten Berthelsen
    Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til 10 bøger om verdens mest yndede drik: Øl. Han arrangerer ølsmagning meget jævnligt: Mere end 100 om året på biblioteker, for firmaer og ølklubber. International øldommer, bl.a. Brussels Beer Challenge, Austrian Beer Challenge og World Beer Awards i London.
    www.carstenberthelsen.dk


Foredrag om vinterøl m. øl-smagning

Øl er ikke bare øl!
Sænk skuldrene, læn dig tilbage og lad ølentusiasten; Carsten Berthelsen, tage dig med på en rejse, hvor øllen er omdrejningspunktet.

Denne aften skal vi blive lidt klogere på Vinterøl:
Når året rinder ud og de mørke dage kommer, insisterede vore formødre (og forfædre) på at udstå Den Kolde Tid med godt stærkt øl. Kom og prøv nogle af de fineste vinterøl i Europa. Smag på det bedste af det bedste. Øl, der er perfekt til vinterfrokosten, de varme retter og til den stille stund, hvor månen sejler over nattehimlen.

Aftenen henvender sig til dig som er nysgerrig på øl som begynder, men også til den øvede ølkender, som er interesseret i en lærerig aften. Vi garanterer for en aften i godt selskab i Fam. Ægirs hyggelige omgivelser ved Torvet i Sorø.

Øl-smagning er en sjov, spændende og unik smagsoplevelse, som du kan dele med dine venner, kæreste, familie eller kollegaer.

Vi ses til et spændende arrangement! Cheers!

bagomsmagen

Nummer
222700 - Foredrag om vinterøl m. øl-smagning
Første mødegang
torsdag den 09.02.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Coisbar øl & vinbar, Storgade 10, 4180 Sorø ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 395,00
torsdag den 09.02.23

Kl. 19:00 - 21:00

Carsten Berthelsen

Storgade 10, 4180

Se på kort