• headline

  Aftenskolerne - når du vil være rigtigt god til noget

  Vil du lære noget nyt eller blive bedre til en gammel interesse, så er aftenskolen det oplagte valg. Vi har over 100 hold at vælge imellem.

 • headline

  Børnehjørnet

  Stimulastik på Værkerne med Ditte Kvist. For dig og din baby mellem 2-5 mdr. + 6-10 mdr. For dig og dit barn mellem 1-2,5 år.

  Se alle børneholdene her
 • headline

  Yoga

  Yoga i LOF - vi har hensyntagende yoga - hatha yoga - styrkende yoga - yin yoga - vinyasa yoga - yoga for alle - yoga for mænd.

  Klik her for at gå til alle holdene
 • headline

  Varmtvandstræning

  Vi har 10 hold i varmtvandtræning m/k. Det 33 grader varme vand letter trykket på dine led. Det varme vand varmer dine muskler og sener op.

  Se alle varmtvandstræningsholden...
 • headline

  Bevægelse

  Vi har mange hold i bevægelse både for kvinder og mænd. Hensyntagende og nogle med mere tempo, der er også et hold til dig.

  Se mere om holdene her
 • headline

  Qi Gong

  Styrk kroppens vitale energi: Kom og prøv denne gamle kinesiske kampsport. Malene Thastum har hold onsdag formiddag + sen eftermiddag.

  Se alle holdene her
 • headline

  Musik & Sang

  Drømmer du om at spille på et instrument? Vi har undervisning i klaver - guitar - elbas - tromme. Vi har også solo sang og kor.

  Se vores udvalg her

Nyheder forår 2020

Oplevelse

Rundvisning Kastrup Lufthavn

Besøg Kastrup Lufthavn - en spændende arbejdsplads for flere 1000 mennesker. Kom med på 2,5 time guidet rundvisning. Besøg brandstationen, garager med store køretøjer, kom tæt på fly og fragtområdet. Rundvisningen er til fods og i bus.

se mere her
Kursus

KOR - Hver fugl synger med sit næb.

Kom og syng i KOR - alle er velkommen. Kom og vær med i et fællesskab om samme interesse SANG.

se mere her
Kursus

Taek-Robic Taekwondo & aerobic

Taekrobic er en sammensætning af Taekwondo og aerobic. Idrætsformen en en kombination af slag, spark, pareringer fra kampsportens verden. Du får pulsen op - sved på panden og smil på læben og en god fornemmelse i kroppen.

Se mere her
Kursus

Meditation & Mindfulness

Sæt tid af til stilhed og meditation. Kom og lær en effektiv metode til at være i kontakt med dig selv. Bliv mindre stresset og vær mere til stede for både dig selv og andre, og at tage dig af dig og af dit eget helbred.

se mere her
Oplevelse

Workshop - Krop & Sjæl.

En søndag eftermiddag - TIL DIG! I denne workshop får du lov at prøve 3 forskellige yoga former, Vinyasa, Dynamisk og Blid. + Qi Gong + Meditation & Mindfulness. Med 5 af vores dygtige undervisere. Der er også mundgodt + kaffe + te.

se mere her
Kursus

Dynamisk yoga for alle

Kom til yoga i Dittes nye charmerende yogastudie på Sorø station. Lokalet er indrettet med alt yogaudstyr og i skønne rammer.

se mere her

Find det du søger her:

Søg

Søg efter kurser

Smagsprøver fra LOF