• headline

  Sommer i hængekøjen - brug tiden fornuftigt - find det kursus eller hold du skal deltage på til efterår 2021 i LOF Sorø

 • headline

  Foredrag

  Vores foredrag som skulle være afviklet i forår 21 - bliver pga. Corona rykket til efterår 21. "Pigerne på Sprogø" alle får mail med ny dato

 • headline

  Corona Restriktioner

  Vi overholder forsamlingsforbud på 50 personer for idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi. Vores hold i LOF har max 25 deltagere

 • headline

  Aftenskolerne - når du vil være rigtigt god til noget

  Vil du lære noget nyt eller blive bedre til en gammel interesse, så er aftenskolen det oplagte valg. Vi har over 100 hold at vælge imellem.

 • headline

  Børnehjørnet

  Stimuleg på Værkerne med Lillibeth Bjørklund For dig og din baby mellem 2-5 mdr. + 6-10 mdr. Nye hold starter 10. august 2021.

  se mere her
 • headline

  Yoga

  Vi har hensyntagende yoga - hatha yoga - styrkende yoga - yin yoga - vinyasa yoga - yoga for alle - yoga for mænd. Nye hold efterår 2021.

  se det store yoga program her
 • headline

  Varmtvandstræning

  Vi har 10 hold i varmtvandstræning m/k. Det varme vand er perfekt element at træne kroppen i. Nye hold starter til august 2021.

  se alle hold her
 • headline

  Bevægelse

  Vi har mange hold i bevægelse både for kvinder og mænd. Hensyntagende og nogle med mere tempo. Nye hold starter til august 21.

  vi har hold alle ugens dage
 • headline

  Qi Gong

  Styrk kroppens vitale energi: Kom og prøv denne gamle kinesiske kampsport. Lad Malene guide dig. Nye hold til september.

  se mere her
 • headline

  Musik & Sang

  Drømmer du om at spille på et instrument? Vi har undervisning i klaver - guitar - elbas - tromme og sang. Jesper underviser pt. online.

  Se vores udvalg her

Nyheder: træning i det fri

Kursus

Gå tur med Qi Gong i det fri

Træn krop & sind med den gamle kinesiske bevægelsesform Qi Gong. Træningen består af enkle øvelser, som udføres stående og gående. Åndedrættet er en vigtig del af træningen.

se mere her
Kursus

Power Walk m. styrketræning

Kom og gå en frisk tur - Power Walk med styrke- og mindfultræning i den friske og frie luft. Vi går i rask og vekslende tempo og bruger naturen som styrketræningscenter. Stopper op og udfører mindfulness øvelser. Ro til krop & sind.

se mere her

Træning ude i det fri med god afstand

Kursus

Gå tur med Ballroom Fitness

Lad os gå og danse sammen i det fri. Gå tur på ca. 5 km. med stop hvor vi danser standard, latin trin med simple variationer.

se mere her
Kursus

Konditions, Hjerte & Lunge træning ude

Kom og træk dejlig frisk forårsluft dybt ned i lungerne. Nyd samvær og træn dit hjerte og dine lunger i det fri. Nye hensynstagende hold starter inde i uge 32, men stadig med øvelser ude så længe vejret er godt.

se mere her
Kursus

Bevægelse - vandflasker som håndvægte

Kom og træn i naturen ved Værkerne med Lilli Bergmann. Tag 2 vandflasker med som håndvægte og en yogamåtte. Vær med i et aktivt fællesskab i det fri.

se mere her
Kursus

Yoga - i det fri

Yoga - er godt for din krop - kom med ud i det fri og nyd fuglefløjt og mærk forårsluften samtidig med at din krop bliver smidig og stærk.

se mere her

Corona

Nyhed

Corona

Corona foranstaltninger I LOF passer vi godt på hinanden. Derfor følger vi også til enhver tid myndighedernes retningslinjer ved alle vores aktiviteter. Ligesom vi forventer, at vores deltager gør det samme.

 

Nyhed

Vis hensyn

Vask dine hænder tit eller brug håndsprit Host eller nys i dit ærme Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt Vær opmærksom på rengøring Hold afstand og bed andre om at tage hensyn Møde ikke op, hvis du er syg.

 

Velkommen i LOF Sorø

Find det du søger her:

Søg

Søg efter kurser

Smagsprøver fra LOF