• Anne Grethe Thede
    Sundhedsplejerske og motorik konsulent Anne Grethe Thede.

    Anne Grethe er uddannet sygeplejerske tilbage i 1999 og har arbejdet mange år især på børneafdelingen, før hun gik videre med uddannelsen til sundhedsplejerske i 2011.

    Anne Grethe tilbyder både vejledning inden for det sundhedsfaglige: søvn, ernæring, udvikling, stimulering, motorik, pleje, hygiejne og brobygning til dagtilbud eller livet som hjemmepasser. Hun er en komplet motoriktosse. Hun nørder i kroppens udvikling, behov, kroppens sprog og nervesystemets komplicerede ageren. Hendes vejledning omkring de glade små tager som oftest udgangspunkt i motorik og bevægelse og så følger der en masse andet godt og interessant med. Hun er uddannet Børnegymnastik instruktør, Pilates-, effekt- og Yin Yoga-instruktør, ligesom hun er uddannet ammevejleder og hun elsker det hele.

Leg, hygge og tumling 1-2,5 år

Kom og vær med til en hyggestund, hvor de glade små får lov at klatre op, hoppe ned, kravle, vende på hovedet, kaste og sparke til bolde, finde nye venner og allierede og bruge masser af krudt.

I voksne kan få talt med nogen I plejer eller ikke plejer at tale med. Og kan også risikere at blive sat i gang med lidt bevægelse.

Jeg roder salen til med redskaber og så er det ellers op til jer at give den gas på redskaberne.

Praktisk info

Påklædning:

Tøj I kan bevæge jer i 😊

Medbring dyne eller tæppe til dit barn og vand til den voksne.

Nummer
244314 - Leg, hygge og tumling 1-2,5 år
Første mødegang
søndag den 12.05.24 kl. 15:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Skolevej - tæt på Stationen, Skolevej 1c, Gennem porten og lige frem, 4180 Sorø

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 75,00
søndag den 12.05.24

Kl. 15:00 - 16:00

Anne Grethe Thede

Skolevej 1c, Gennem porten og lige frem, 4180 (gym. sal)

Se på kort