• Morten Middelboe Møllemand

    Morten Middelboe Møllemand er uddannet cand. mag. i Musikvidenskab og Psykologi fra Københavns Universitet (2016). Morten har udover sin kandidatuddannelse uddannet sig som sanger og certificeret sangpædagog i Anne Rosing metoden fra Anne Rosing Instituttet i Hellerup, hvor han ligeledes arbejder i dag.
    I sin studietid på Københavns Universitet har Morten udover sit store fokus på sang- og stemmedannelse studeret både klassisk og rytmisk musik- og korledelse.
     Morten er derfor velbevandret inden for såvel rytmisk som klassisk musik og har en solid erfaring som både rytmisk og klassisk korsanger, hvorfor Morten ofte anvendes som vokalcoach for forskellige kor.

Fællessang & forårskoncert v/ Champagnekoret

EARLY BIRD : Køb din billet inden d. 1. april til: 75kr.
Efter d. 1. april: 100kr.

Fællessang er kommet for at blive, fordi humøret løfter sig af det. Vi bliver glade og smilende kommer frem. Det er sundt og godt for vores velbefindende. 

I LOF Sorø ønsker vi derfor at byde velkommen til den 2. fællessangaften. Vi håber, at det bliver en tilbagevendende tradition med 2 fællessangaftner om året.

Vi har derfor inviteret det lokale ”Champagnekoret”, som tager dig med til en suveræn fællessang aften, hvor Korleder: Morten Middelboe Møllemand, vil gøre din stemme klar til at du kan synge højt med på Forårets dejlige livsbekræftende sange.

Champagnekoret byder samtidig på en fantastisk flerstemmig forårskoncert, hvor du kan læne dig tilbage og nyde sangene. 

Om koret:
Champagnekoret er et kor på mere end 50 sangglade voksne, mænd og kvinder, unge og ældre, som alle har det til fælles, at de kan lide at synge og vigtigst af alt, kan lide at synge sammen. De arbejder både med nyt og gammelt, og deres repertoire spænder bredt fra klassiske til rytmiske sange og ballader, ofte med de 4 årstider/højtider som omdrejningspunkt. 

Morten Middelboe Møllemand er korets dygtige og energifyldte korleder. Han finder altid på sjove måder at træne stemmen på, så sangen folder sig ud i et større potentiale. Han er bl.a. kandidatuddannet, sanger og certificeret sangpædagog og har en solid erfaring som både rytmisk og klassisk korsanger. 

Læs mere om koret her: https://www.champagnekoret.dk/

Praktisk info

Sanghæfter for aftens sange vil blive udleveret :-)

EARLY BIRD : Køb din billet inden d. 1. april til: 75kr.
Efter d. 1. april: 100kr.
Nummer
231616 - Fællessang & forårskoncert v/ Champagnekoret
Første mødegang
tirsdag den 18.04.23 kl. 19:30 - 21:00
Adresse

Sorø Borgerskole, Alleen 8, 4180 Sorø

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 75,00
tirsdag den 18.04.23

Kl. 19:30 - 21:00

Morten Middelboe Møllemand

Alleen 8, 4180 (Multisalen)

Se på kort