Plante- og sæsonbaseret madlavning
Introduktion til det grønne køkken - eller blot inspiration til det kødfrie måltid?
Plante - og sæsonbaserede aftenmåltider
Mad er kærlighed. Og det at kunne lave et lækkert og nærende måltid til alle sine kære gør både dig og dine gæster lykkelige.
Kom og få en masse inspiration, vejledning og tips og tricks til grøntsagskøkkenet. Vi vil på dette hold lave nogle retter uden kød, men med en masse kærlighed, grøntsager og bælgfrugter.
Du vil derigennem få mere bevidsthed om, hvad vi putter i munden og lære at lave mad på en ny måde - uden kødet som hovedingrediens.
Vi vil to torsdage sammen lave og spise et plantebaseret aftensmadsmåltid, hvor jeg vil guide, hjælpe og fortælle undervejs.
På holdet undersøger vi temaer som:
• Hvad er plantebaseret mad?
• Hvordan tilbereder og sammensætter du et plantebaseret måltid?
• Tips og tricks i køkkenet
• Nemme plantebaserede opskrifter
• Hjælp og sparring i dit grøntsagskøkken
• Er vegansk altid sundt?
Er du lidt på udebane, fordi dit barn/barnebarn eller en anden i din omgangskreds er blevet veganer/vegetar? Eller vil du bare gerne peppe din kødfri dag lidt op? Så er dette hold måske noget for dig.
Vær opmærksom på, at hvis du har allergi overfor soya eller nødder generelt, er dette kursus nok ikke så relevant for dig, idet vi bruger både soya og nødder i opskrifterne.
Billedgalleri af Amandas kreationer:
Praktisk info
OBS: Der er løbende tilmelding på holdet, men af hensyn til indkøb kan man senest tilmelde sig 48 timer før en mødegang.
Medbring
Viskestykke, karklud, forklæde, spækbrædt og bøtter til rester.
Værd at vide
Vi køber økologiske råvarer så godt, vi kan. Udgifter til råvarer - ca. 100 kr. pr. gang - afregnes med underviseren.
Der parkeres på Skjoldsvejs parkering. Parkeringspladsen er til både Vesthallen og Marievangsskolen.