• Amanda Obel Schneider

    Jeg har siden barnsben brugt en masse tid i et køkken. Først i mormors, hvor jeg lærte alle de gode klassiske danske retter og siden på forskellige restauranter i København. De sidste 5 år har jeg været køkkenchef på den anmelderroste veganske restaurant Urten i København, hvor jeg hver måned udvikler en ny og spændende sæson– og plantebaseret 3-retters menu.

    Sammen med min kæreste har jeg et kolonihavehus i Slagelse, hvor jeg dyrker en masse grøntsager, urter, bær og frugter og går meget op i konceptet fra jord til bord. Derfor sanker jeg også en del og laver tit mad med hvad,  jeg kan finde i naturen. 

    Desuden er jeg uddannet coach og har skrevet min egen kogebog med veganske og glutenfrie opskrifter.

Plante- og sæsonbaseret madlavning

Introduktion til det grønne køkken - eller blot inspiration til det kødfrie måltid?

Plante - og sæsonbaserede aftenmåltider

Mad er kærlighed. Og det at kunne lave et lækkert og nærende måltid til alle sine kære gør både dig og dine gæster lykkelige.

Kom og få en masse inspiration, vejledning og tips og tricks til grøntsagskøkkenet. Vi vil på dette hold lave en masse klassiske danske retter uden kød, men med en masse kærlighed, grøntsager og bælgfrugter.
Du vil derigennem få mere bevidsthed om, hvad vi putter i munden og lære at lave mad på en ny måde - uden kødet som hovedingrediens.  
 
Vi vil hver torsdag sammen lave og spise et plantebaseret aftensmadsmåltid, hvor jeg vil guide, hjælpe og fortælle undervejs.
  
På holdet undersøger vi temaer som:

• Hvad er plantebaseret mad?
• Hvordan tilbereder og sammensætter du et plantebaseret måltid?
• Tips og tricks i køkkenet
• Nemme plantebaserede opskrifter
• Hjælp og sparring i dit grøntsagskøkken
• Er vegansk altid sundt?

Er du lidt på udebane, fordi dit barn/barnebarn eller en anden i din omgangskreds er blevet veganer/vegetar? Eller vil du bare gerne peppe din kødfri dag lidt op? Så er dette hold måske noget for dig.

Billedgalleri af Amandas kreationer:

Praktisk info

5 mødegange

Medbring
Viskestykke, karklud, forklæde, spækbrædt og bøtter til rester.

Værd at vide
Vi køber økologiske råvarer så godt, vi kan. Udgifter til råvarer - ca. 100 kr. pr. gang - afregnes med underviseren.
Nummer
231031 - Plante- og sæsonbaseret madlavning
Første mødegang
torsdag den 19.01.23 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Nymarkskolen, Østre Alle 67, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
5
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 591,00 985,00
torsdag den 19.01.23
Er blevet afholdt
torsdag den 26.01.23
Er blevet afholdt
torsdag den 02.02.23

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Østre Alle 67, 4200 (Køkken - på øverste etage)

Se på kort

torsdag den 09.02.23

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Østre Alle 67, 4200 (Køkken - på øverste etage)

Se på kort

torsdag den 23.02.23

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Østre Alle 67, 4200 (Køkken - på øverste etage)

Se på kort