• Charlotte Kongsted Hansen
    Jeg hedder Charlotte Kongsted. Jeg er født i 1981 og voksede op i Sandved på Sydsjælland. Jeg har boet i København i flere år, men har nu igen base på landet 10 km fra Slagelse, hvor jeg også har mit eget atelier.
    Jeg har studeret kunst hos en fransk kunstner, samt billedkunstlærer. Derudover har jeg en pædagogisk baggrund, hvor jeg siden 2008 har undervist i billedkunst ved siden af min egen kunst. Jeg har undervist i psykiatrien, på specialskoler, i aftenskoler og har derudover givet privatundervisning og lavet diverse workhops og meget andet.
    I min kunst arbejder jeg med meget blandede materialer på lærred og på papir med olie, akryl, pastelkridt og akvarel. Gerne ud fra et bærerdygtigt koncept, hvor jeg genbruger så ofte som muligt.

Linoleumstryk i softplader - Workshop med Charlotte Kongsted

Lav dit eget smukke kunstværk med linoleumstryk

På denne kunstworkshop skal vi lave vores eget linoleumstryk enten efter egen skabelon eller efter underviser skabeloner.

Linoleumstryk er en enkelt grafisk trykteknik, som også kaldes linoleumssnit. I denne workshop bruger vi softplader i stedet for de traditionelle linoleumsplader. Softplader er blødere at skære i, og gør derfor arbejdsprocessen lettere og mindre hård for hånden.

Vi arbejder med teknikken højtryk, som er et af de tre hovedkategorier indenfor det grafiske område. Pladerne er nemme at skære i, og man behøver ikke at have den store øvelse eller erfaring for at deltage.

På denne workshop gennemgår vi, hvordan vi laver et flot tryk. Vi skal lege med farverne og afprøve tryk i forskellige farver.

Kurset er for alle niveauer, også for dig om aldrig har prøvet det før.

LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus


Praktisk info

1 mødegang. Max 8 deltagere.

Der vil være indlagt 30 min. pause, hvor man kan nyde medbragt mad og drikke.

Der må påregnes en materialepris på 100 kr., som afregnes på Mobile Pay eller kontant ved fremmøde. Alle materialer står underviser for.
Nummer
242570A - Linoleumstryk i softplader - Workshop med Charlotte Kongsted
Første mødegang
søndag den 15.09.24 kl. 11:00 - 15:30
Adresse

Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 375,00
søndag den 15.09.24

Kl. 11:00 - 15:30

Charlotte Kongsted Hansen

Skovsøgade 10, 4200 (Værkstedet)

Se på kort