• Amanda Obel Schneider

    Jeg har siden barnsben brugt en masse tid i et køkken. Først i mormors, hvor jeg lærte alle de gode klassiske danske retter og siden på forskellige restauranter i København. De sidste 5 år har jeg været køkkenchef på den anmelderroste veganske restaurant Urten i København, hvor jeg hver måned udvikler en ny og spændende sæson– og plantebaseret 3-retters menu.

    Sammen med min kæreste har jeg et kolonihavehus i Slagelse, hvor jeg dyrker en masse grøntsager, urter, bær og frugter og går meget op i konceptet fra jord til bord. Derfor sanker jeg også en del og laver tit mad med hvad,  jeg kan finde i naturen. 

    Desuden er jeg uddannet coach og har skrevet min egen kogebog med veganske og glutenfrie opskrifter.

Plante- og sæsonbaseret madlavning

Introduktion til det grønne køkken - eller blot inspiration til det kødfrie måltid?

Plante - og sæsonbaserede aftenmåltider

Mad er kærlighed. Og det at kunne lave et lækkert og nærende måltid til alle sine kære gør både dig og dine gæster lykkelige.

Kom og få en masse inspiration, vejledning og tips og tricks til grøntsagskøkkenet. Vi vil på dette hold lave en masse klassiske danske retter uden kød, men med en masse kærlighed, grøntsager og bælgfrugter.
Du vil derigennem få mere bevidsthed om, hvad vi putter i munden og lære at lave mad på en ny måde - uden kødet som hovedingrediens.  
 
Vi vil hver torsdag sammen lave og spise et plantebaseret aftensmadsmåltid, hvor jeg vil guide, hjælpe og fortælle undervejs.
  
På holdet undersøger vi temaer som:

• Hvad er plantebaseret mad?
• Hvordan tilbereder og sammensætter du et plantebaseret måltid?
• Tips og tricks i køkkenet
• Nemme plantebaserede opskrifter
• Hjælp og sparring i dit grøntsagskøkken
• Er vegansk altid sundt?

Er du lidt på udebane, fordi dit barn/barnebarn eller en anden i din omgangskreds er blevet veganer/vegetar? Eller vil du bare gerne peppe din kødfri dag lidt op? Så er dette hold måske noget for dig.

Vær opmærksom på, at hvis du har allergi overfor soya eller nødder generelt, er dette kursus nok ikke så relevant for dig, idet vi bruger både soya og nødder i opskrifterne.

Billedgalleri af Amandas kreationer:

Praktisk info

4 mødegange. OBS: Der er løbende tilmelding på holdet, men af hensyn til indkøb kan man senest tilmelde sig 48 timer før en mødegang.

Medbring
Viskestykke, karklud, forklæde, spækbrædt og bøtter til rester.

Værd at vide
Vi køber økologiske råvarer så godt, vi kan. Udgifter til råvarer - ca. 100 kr. pr. gang - afregnes med underviseren.


Der parkeres på Skjoldsvejs parkering. Parkeringspladsen er til både Vesthallen og Marievangsskolen.
Nummer
242031A - Plante- og sæsonbaseret madlavning
Første mødegang
torsdag den 12.09.24 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Marievangsskolen, Holmstrupvej 7, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 995,00
torsdag den 12.09.24

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Holmstrupvej 7, 4200 (Køkkenet)

Se på kort

torsdag den 19.09.24

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Holmstrupvej 7, 4200 (Køkkenet)

Se på kort

torsdag den 26.09.24

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Holmstrupvej 7, 4200 (Køkkenet)

Se på kort

torsdag den 03.10.24

Kl. 17:30 - 20:30

Amanda Obel Schneider

Holmstrupvej 7, 4200 (Køkkenet)

Se på kort