LOF kurser, aftenskole, oplevelser og foredrag
Vesterbrogade 35,2
LOF på FacebookTil 4 personer. Salaten bliver god af at få lov til at trække mindst ½ time inden servering og smager endnu bedre dagen efter.
Ingredienser
150 g knoldselleri
150 g rødbede
150 g æble
12 skiver syltede rødbeder
1 rødløg
1 bundt persille
Dressing
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hvid balsamico
1 tsk. honning el. rørsukker
1 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skræl sellerien og rødbeden og skær dem i små tern.
Tag kernehus ud af æblet og skær æblet i små tern.
Skær syltede rødbeder i små tern og bland med selleri, rødbede og æble.
Pil og snit rødløget fint. Bland det i grøntsagerne sammen med finthakket persille.
Pisk dressing sammen og vend den i grøntsagerne.
Lad salaten trække minimum ½ times tid før den serveres.
Tip!
Lav gerne salaten dagen før, så har smagen sat sig og den er endnu bedre.
Salaten er velegnet til kylling og stegt fisk.
Energi pr. person: 407 kJ (97 kcal) Energifordeling: Protein 6 %, Kulhydrat 63 %, Fedt 31