• Annette Lodahl

    Præsentation af Annette Lodahl.
    Annette er født i 1965 og bosat i Egtved. Hun har uddannelse som socialrådgiver, psykoterapeut, konfliktmægler og yin yoga instruktør. Hun har arbejdet med mennesker og terapeutisk behandling i mange år både med børn, unge og voksne samt familier.
    Annette har i en årrække forestået terapeutisk behandling både individuelt og i grupper samt afholdt mange pårørende kurser i børne- og voksenpsykiatrien.
    Hun har inddraget yogaøvelser og mindfulness i hendes behandlingspraksis, og set effekten af dette i form af større kropsbevidsthed og forøget evne til grænsesætning hos modtageren af behandlingen. Annette er optaget af hvordan kropsbevidsthed og færdighedstræning i følelsesregulering bidrager til at psykiske problemer og lidelser minimeres.
    Der opstår balance mellem krop og sind, forbedret livskvalitet og forøget selvaccept, der betyder at et barn/ung/voksen kan klare sig i en hverdag med skole, uddannelse og job og have et værdigt liv uden angst, isolation og psykisk smerte.
    Kombinationen mellem Annettes psykoterapeutiske uddannelse/erfaring og yogaen er et stærkt fundament som Annette besidder og anvender i hendes undervisning og psykoterapeutiske praksis, ligesom det skinner igennem i hendes yogaklasser.


Mistrives dit barn ?

.......er du pårørende til et barn eller en ung i psykisk mistrivsel?

Er du forældre eller nær pårørende, til et barn eller ung med psykiske problemer f.x angst, spiseproblemer, selvskade eller tvangsmæssige tanker og handlinger? - eller har du et barn/ung med en børne og ungepsykiatrisk diagnose?
Uanset hvilken af ovenstående du kan relatere til, kan hverdagen vise sig som både svær og overvældende.

Mistrivsel blandt børn og unge topper i disse år, og mange professionelle og forældre er optaget af grundlaget for dette, - stiller spørgsmål og søger svar.

Der findes mange svar på dette store emne, både svar der retter sig mod hele den opvoksende generation, men også individuelle svar, der måske kan findes hos det enkelte barn/ung, samt den familie barnet /den unge kommer fra.

De fleste børn og unge kender den ”PERFEKTHEDSKULTUR” der er gældende blandt voksne, børn og unge, skole og samfund.
Hvad sker der når den kultur rammer, og danner baggrund for opvækst?
Barnet /den unge kan får negative personlige antagelser såsom:
-Jeg er ikke god nok
-Jeg er ikke dygtig nok
-Jeg er ikke smuk-beundringsværdig nok
-Jeg er helt forkert 
  osv.
Disse overbevisninger har stor indflydelse på barnet/den unge følelser, motivation og handlinger, og kan være svære at bryde.

Som forældre søger man at støtte sit barn og retter evt. henvendelser til børne og -ungdomspsykiatrien eller anden alternativ hjælp.
Her møder man mange meninger og holdninger ift. hvad virker, samt en diagnosticerings kultur der tager udgangspunkt i at ”FIKSE” problemet med barnet/den unge, hvilket nogle gange hjælper og nogen gange fejler.
Her efterlades forældre og pårørende ofte i en krise med mange tanker, bekymring i forbindelse med barnets trivselsproblemer.

Ved disse få kursus aftner er der fokus på dig som forældre og nær pårørende.
Dine tanker og bekymringer i forhold til dit barn/ung er i fokus.

Der vil være mulighed for at møde andre forældre/nære pårørende i sammen situation, samt være oplæg om adfærd, behov og trivsel.

Vi mødes i 1½ time, tre tirsdage.

Kurset afholdes af Annette Lodahl, der i en årrække har beskæftiget sig med børne og ungepsykiatri samt behandling i voksenpsykiatrien og har her haft en særlig fokus på de pårørende og deres situation. Annette er socialrådgiver, psykoterapeut og konfliktmægler og har over 20 års erfaring i arbejdet med psykiatriske patienter samt pårørendearbejde.
Nummer
242133 - Mistrives dit barn ?
Første mødegang
tirsdag den 17.09.24 kl. 18:30 - 20:00
Undervisere
Adresse

Mølholm Skole, Tankegangen 1, 7100 Vejle

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 225,00
tirsdag den 17.09.24

Kl. 18:30 - 20:00

Annette Lodahl

Tankegangen 1, 7100 (Lokale 7)

Se på kort

tirsdag den 24.09.24

Kl. 18:30 - 20:00

Annette Lodahl

Tankegangen 1, 7100 (Lokale 7)

Se på kort

tirsdag den 01.10.24

Kl. 18:30 - 20:00

Annette Lodahl

Tankegangen 1, 7100 (Lokale 7)

Se på kort