......... bevægelse, på mange forskellige måder - se mere herunder.

Sorter efter

onsdag den 02.09.20

Pilates og styrke- og kredsløbstræning Jelling v/Torben Christensen

 • Ledige pladser
 • Jelling
 • Er startet - kl. 19:15 - 20:55 om onsdagen
Underviser 

Med fokus på optimal træning af muskulaturen, der som et muskelkorset støtter rygsøjlen og bækkenet, opnås større stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed samt bedre forudsætninger for at skabe den mest naturlige kropsholdning. Lige så vigt...

Se hold og info

mandag den 07.09.20

Pilates Hedensted v/ Torben Christensen

 • Ledige pladser
 • Hedensted
 • Er startet - kl. 19:30 - 21:00 om mandagen
Underviser 

Med fokus på optimal træning af muskulaturen, der som et muskelkorset støtter rygsøjlen og bækkenet, opnås større stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed samt bedre forudsætninger for at skabe den mest naturlige kropsholdning. Lige så vigt...

Se hold og info

onsdag den 25.11.20

Yoga & Klangmeditation - Mølholmbadet - onsdag

 • Næsten fyldt
 • Vejle
 • Er startet - kl. 09:00 - 10:00 om onsdagen
Underviser 

Det dejligste varme vand.....  Vi laver en ½ times blid yoga hvorefter du vil få en skøn oplevelse med klangskålemeditation i varmtvands bassin.I det varme bassin vil du flyde rundt med tuber og nakkepude, du vil mærke mere velvære, dine tanker...

Se hold og info

fredag den 27.11.20

Yoga & Klangmeditation i vand - fredag

 • Næsten fyldt
 • Vejle
 • Er startet - kl. 09:20 - 10:20 om fredagen
Underviser 

Det dejligste varme vand - Vi laver en ½ times blid yoga hvorefter du vil få en skøn oplevelse med klangskålemeditation i varmtvands bassin.I det varme bassin vil du flyde rundt med tuber og nakkepude, du vil mærke mere velvære, dine tanker...

Se hold og info

Motion er sundt for krop og sjæl

Når vi holder kroppen i gang og er fysisk aktive, gør vi både vores krop og vores psyke en tjeneste. Ved at udføre fysisk aktivitet styrker og opretholder du dine muskler, led, sener og knogler. Din puls stiger og du får gang i blodomløbet. Det har en gavnlig effekt på dit helbred, og det er bevist at fysisk aktivitet og træning kan forebygge og afhjælpe både livstilssygdomme som type-2 diabetes og hjertekarsygdomme, men også en række kroniske sygdomme. Ud over de gavnlige effekter på din krop, så har træning og motion også betydning for dit mentale helbred og generelle velvære.

Når kroppen er i gang og vi får sved på panden, så udsender hjernen en masse hormoner, blandt andet endorfin, dopamin og serotonin. Det gør, at vi føler lykke og velvære. Måske kender du følelsen af at humøret får et boost efter en løbetur? Det er en kemisk proces i hjernen, der gør at vi simpelthen bliver glade af at røre os.

 

Giv din hjerne en pause fra hverdagen

Du kan glemme vasketøjet for en stund. At dyrke motion kan give hjernen en tiltrængt pause fra hverdagen. Lad bekymringer, huskelister og pligter ligge, og nyd frirummet som træningen kan give din hjerne.
At få motion behøver ikke være en sur pligt. Vælg et hold, der motiverer og inspirerer dig, så er det nemmere at komme afsted. Vi har mange forskellige bevægelseshold – også hvis du har særlige behov.

 

Til dig med særlige behov

Hos os finder du en række hold, der tager særligt hensyn til dig, der ønsker at få motion uden at belaste kroppen. Vi tilbyder kurser inden for bevægelse og motion, hvor du kan opnå fysisk aktivitet samtidig med at du skåner kroppen. På vores hensynstagende kurser, tager vi udgangspunkt i den enkeltes behov og tilpasser undervisning til hver enkelt deltager.

 

Kom i form med LOF

Tilmeld dig et bevægelseshold hos os, og find et fællesskab, du kan dyrke motion og træning i fællesskab med. Alle er velkomne hos LOF, uanset alder, køn, tilhørsforhold etc. Vi vil gerne gøre træning sjovt, samtidig med at vores kompetente undervisere altid har fagligheden i orden, så du trygt kan deltage på vores kurser.
Klik dig rundt i vores kurser og find det, der passer bedst til dig.

Vi glæder os til at se dig!