• headline

  Kommer ulven til Vejle og omegn ? tjah.......

  En spændende debataften om ulven i vores område, hvor 4 kompetente ulvekyndige holder deres indlæg. Afholdes i Giveskud Zoo Zootopia

  Læs mere om aftenen her
 • headline

  Sangforedrag

  Kom og syng med - Anette Prehn og Kristian Bisgaard, tager os med i den skønneste verden af nyere sange.

  Læs mere og tilmeld her ......
 • headline

  Ukrainsk sang og musik

  Så du også de skønne Ukrainere på TV Syd. Du kan møde dem i spinderihallerne til efteråret - vi afventer en dato, så hold øje med siden her.

  Læs mere her
 • headline

  "Fuck bagsiden"

  Så ska der være fest :) - sammen med Juelsminde Bibliotek har vi inviteret dette vanvittige skøre, skønne, fascinerende mennesker.........

  ..tør du klikke videre og læse m...

Inspiration til dig

Kursus

Kreativitet

I vores aftenskole, kan vi tilbyde et hav af kreative muligheder. Maling, syning, keramik, blomster og meget andet. Lad dig inspirere på siden her, bliv dygtigere og nyd samværet med andre i små grupper.

Se mulighederne her

Gospel i Vejle

................Vi er så glade for, at kunne præsentere Methe Danefeldt og Susanne Hjort Jensen for Jer. De er henholdsvis korleder og pianist i vores Gospelkor i Vejle - vi lover det bliver festligt.

Læs mere her

Inspiration til et sundere og sjovere liv

Nyhed

Snart starter efterårssæsonen.....

Vi er klar, og vi tror på en dejlig efterårssæson 2022. Klik dig rundt på vores side og lad dig inspirere til kurser og foredrag, i dit nærområde.

 

Kursus

Bevægelse for alle

Bevægelse og motion kan være mange ting, og vi har helt sikkert et hold du vil syntes om - uanset din alder, køn eller fysiske formåen.

Klik her og find dit hold