Velkommen til sæsonstart i LOF - Efterår 2024

Velkommen til sæsonstart i LOF - Efterår 2024

Læs om alle vores spændende tilbud i efterårssæsonen.

28. august 2024

Nyhedsbrev fra LOF Kursuscenter Syd- Øst- og Midtfyn

Kære alle,

Jeg håber, at I alle har nydt sommeren og er klar til en spændende sæson fyldt med læring, kreativitet og bevægelse! Efteråret byder på masser af muligheder for at udvikle nye færdigheder, møde nye mennesker og udforske jeres interesser – og vi har lige præcis de kurser og workshops, der kan sætte kulør på de kommende måneder.

**Sæsonstart og ledige kurser**

Vi har netop åbnet op for tilmeldingerne til vores efterårssæson, og der er stadig ledige pladser på flere spændende kurser og workshops. Her er et par highlights, som jeg varmt kan anbefale:

1. **Tegning og Akvarel i Tårup**
Hvis du drømmer om at udforske din kreative side, så er vores weekendworkshops i Tegning og Akvarel i Tarup lige noget for dig! Uanset om du er nybegynder eller erfaren kunstner, vil disse workshops give dig værktøjerne til at udvikle dine evner inden for både tegning og akvarel. Workshoppene finder sted over tre weekender, så der er rig mulighed for fordybelse og kreativ udfoldelse.
**Tilmeld dig her:** Tegning og Akvarel i Tarup

2. **Bevægelse og Yoga i Frørup**
For jer, der ønsker at finde ro, styrke og balance, tilbyder vi et formiddagskursus i Bevægelse og Yoga i Frørup. Dette kursus er perfekt til alle, der vil kombinere fysisk aktivitet med afslapning og mental fordybelse. Det er en skøn måde at starte dagen på, og det er oplagt for både nybegyndere og øvede.
**Tilmeld dig her:** Bevægelse og Yoga i Frørup

3. **Moderne Knipling i Hundstrup**
Vil du prøve kræfter med en traditionel håndværkskunst med et moderne twist? Vores kursus i Moderne Knipling i Hundstrup er en unik mulighed for at lære en gammel teknik, der stadig har stor relevans i dag. Uanset om du er nybegynder eller erfaren knipler, vil dette kursus udfordre og inspirere dig til at skabe smukke, håndlavede kreationer.
**Tilmeld dig her:** Moderne Knipling i Hundstrup

4. **Fantastiske Familiebilleder – Workshop i Faaborg**
Hvis du er interesseret i lokalhistorie og slægtsforskning, så må du ikke gå glip af vores workshop i Faaborg, hvor vi dykker ned i familiebilledernes fantastiske verden. Her får du mulighed for at lære, hvordan du bevarer og digitaliserer dine gamle billeder, samt hvordan du kan bruge dem i din slægtsforskning. Det er en dag fyldt med både historie og hygge!
**Tilmeld dig her:** Fantastiske Familiebilleder – Workshop i Faaborg

5. **Efterfødselstræning i Nyborg**
For nybagte mødre tilbyder vi efterfødselstræning i Nyborg. Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at genopbygge styrke og velvære efter fødslen, samtidig med at du får mulighed for at møde andre mødre i samme situation.
**Tilmeld dig her:** Efterfødselstræning i Nyborg

Tag med på en læringsrejse

Jeg håber, at nogle af disse tilbud har vakt din nysgerrighed. Efteråret er en fantastisk tid til at fordybe sig i nye interesser og fællesskaber, og vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores kurser.

Vi har mange flere kurser, så kig forbi hjemmesiden og lad dig inspirere.

KLIK HER og se alle vores kurser.

Husk, at vores kurser hurtigt bliver fyldt op, så det er en god idé at tilmelde sig i god tid. Vi ser frem til at dele en spændende og inspirerende sæson med jer alle!

De bedste hilsner,

Birgitte Rubæk
Skoleleder

Ny skoleleder 1. marts 2024 - Birgitte Rubæk

  • 20. marts 2024 - Birgitte Rubæk tiltrådte stillingen som skoleleder for LOF Kursuscenter Syd,- Øst, og Midtfyn pr. 1. marts 2024.

Knitting By The Sea

  • 20. marts 2024 - LÆR AT DOGMESTRIKKE m/HEDESTRIK

Ordinært Årsmøde 2024

  • 20. marts 2024 - Indkaldelse til ordinært årsmøde i Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5, 5853 Ørbæk