Vil du gøre en forskel for en person i sorg?

 At møde et menneske i sorg, kan være udfordrende, for hvad er det rigtige at sige eller gøre? Hvad nu, hvis den sørgende bliver ked af det? – Hvordan og hvorfor skal man møde et menneske i sorg? Det vil Rune Rønne give sit bud på onsdag den 11. november kl. 19-21 i Multisalen på Borgerskolen, Alleen 8, 4180 Sorø.

 

Rune Rønne er stifter og daglig leder af foreningen PUST – En forening for samtalegrupper” og møder i den forbindelse mange mennesker i sorg. Hans foredrag er således både en fortælling om sit eget tab men også mødet med andre mennesker i sorg. Rune deler sine erfaringer med, hvordan man kan tilgå mennesker i sorg - med respekt, ærlighed og en god portion humor. Han byder ind til en åben dialog om sorg, pårørende og alle de fordomme vi har om sørgende.  

 

”Delt sorg er halv sorg, delt glæde er dobbelt glæde” er et gammelt engelsk ordsprog, som danner grundlag for Runes tilgang til sorgarbejdet. Vi skal aldrig være bange for, at møde et menneske i sorg og lytte til personens fortælling om at miste. Alle mennesker har evnerne til at hjælpe et menneske i sorg, vi skal blot finde modet til det.


 Praktisk info

Multisalen er stor og vi kan sidde med god afstand.
Nummer
202800 - Vil du gøre en forskel for en person i sorg?
Første mødegang
onsdag den 11.11.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Sorø Borgerskole, Alleen 8, 4180 Sorø

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 120,00
onsdag den 11.11.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Rune Rønne

Alleen 8, 4180 (Multisalen)

Se på kort