LOF Slagelse - Korsør - Skælskør | Kurser og aftenskole
Gl. Torv 4A, 1.
LOF på FacebookJohannes Ruggaard har lavet Vild Mad-events, bålmad og fermenterings- og syltekurser siden 2018. Som autodidakt er naturens egne råvarer hans primære kulinariske inspiration, hjemmekøkkenet hans primære gastronomiske tradition. Med sin virksomhed Vilde Krydderier afholder Johannes Ruggaard sanketure, vild mad- og bålmadsevents, samt sylte- og fermenterings-workshops.
Vild mad med ramsløgtema - som ferment, tilberedt og ramsløgskapers
Dagens arrangement står i ramsløgets tegn. Vi starter med en sanketur, hvor du/I bliver indtroduceret til stedets planter og tang. Vi høster af den vilde mad og laver ramsløgs-ferment og ramsløgs-kapers, samt ramsløg og andre vilde ingredienser i en ret over bål med suppe, grillede vilde urter, ramsløg-pesto og fladbrød.
Alle er velkomne uanset alder.
Tag praktisk tøj på efter vejret.
Elsker du mad og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser her: bagomsmagen
LOF har også mange spændende oplevelser i hele Danmark. Se dem alle ved at klikke her: oplevdanmark
1 mødegang
Mødested: KorsørLystskov. Parkeringsplads i skoven, her: 854G+HH Korsør. Skriv koden ind i Google Maps på din telefon, så finder du let lokationen.
Medbring 1 - 2 syltetøjsglag med låg og beholdere/mulepose til selv at have vild mad med hjem.
Til bålmaden må forventes en udgift på 40 kr. direkte til underviseren for råvarer. Du skal selv medbringe drikkevarer.
Korsør Lystskov, Skovvejen 85, 4220 Korsør